Vanspor'da, Ankara maçının hazırlıkları sürüyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı ligin güçlü takımlarından Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Son 17 lig maçında mağlup olmayan Van temsilcisi, Başkentten 3 puanla dönmek istiyor.

Vanspor'da, Ankara maçının hazırlıkları sürüyor

Grubunda 62 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor, Pazar saat 15.00'te deplasmanda Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-Siyahlı ekip güçlü rakibini mağlup ederek, puanını 65'e yükseltmek ve liderin puan kaybetmesini bekleyecek.

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği GMG Kastamonuspor ile 0-0 berabere kalan ve şampiyonluk yolunda önemli 2 puan kaybeden Van temsilcisi, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek, önümüzdeki hafta konuk edeceği lider Kocaelispor maçına moralli çıkmak istiyor.

Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, zorlu maçı kazanarak, istikrarlı gidişatını devam ettirmek istiyor.

Grubunda oynadığı son 17 lig maçında 14 galibiyet ve 3 beraberlik alan Van temsilcisi bu periyotta 45 puan topladı. Son 12 maçta da kalesi gole kapatan Van temsilcisi, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

İlk devrenin son haftalarında ortaya koyduğu başarılı çıkışı, ikinci devrede oynadığı maçlarda da sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, bu gidişatını Başkent deplasmanında da sürdürmek istiyor.

30 lig maçında 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 41 kez havalandırırken, kalesinde ise 18 gol gördü. Kırmızı- Siyahlılar deplasmanda Ankara Demirspor'u mağlup ederek, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, Pazar oynayacağı mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Zorlu mücadele Pazar günü saat 15.00'te TCDD Ankara Demirspor Stadyumu'nda oynanacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Grupta 65 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, sahasında sekizinci sıradaki Zonguldak Kömürspor'u konuk ederken, 60 puanla üçüncü sırada bulunan Bucaspor 1928 ise, Pazarspor'u konuk edecek.

59 puan +25 averajla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK, Serik Belediyespor deplasmanına giderken, 59 puan +22 averajla beşinci sırada bulunan İskenderunspor, GMG Kastamonuspor deplasmanına gidecek.

Karacabey Belediyespor, Kırklarelispor'u konuk ederken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise Adıyaman FK'nın ligden çekilmesinden dolayı haftayı BAY geçecek.

Fethiyespor, Sarıyer deplasmanına giderken, Etimesgut Belediyespor ise Diyarbekirspor'un ligden çekilmesinden dolayı haftayı BAY geçecek bir diğer takım olacak.

Uşakspor ise evinde bir altında bulunan Balıkesirspor'u ağırlayacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2023, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER