Vanspor, zorlu Çorum deplasmanında...

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, bugün deplasmanda ligin güçlü takımlarından Çorum FK ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-siyahlılar, deplasmanda zorlu rakibini mağlup ederek, önemli bir avantaj yakalamak istiyor.

Vanspor, zorlu Çorum deplasmanında...

Son maçlarda istediği performansı ortaya koyamayan ve rakiplerine karşı vasatı aşamayan Vanspor, bugün deplasmanda zorlu Çorum FK ile karşı karşıya gelecek.

Zirve mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geleceği zorlu mücadele bugün saat 13.00'te başlayacak. Son haftalarda ağır mağlubiyetler alan ve hafta sonu sahasında Sarıyer'i 1-0'la geçen Vanspor, zorlu Çorum deplasmanından da galip gelmek istiyor.

Çorum FK karşısında galip gelerek, çıkışını sürdürmek istiyor Vanspor, üst sıralardan kopmak istemiyor. Liderin sadece 2 puan gerisinde beşinci sırada bulunan Vanspor, liderin 1 puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Çorum FK ile kozlarını paylaşacak.

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlılar, bugün saat 13.00'te ligin on ikinci hafta maçında deplasmanda Çorum FK ile karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Çorum FK oynadığı 11 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 24 puan toplarken, rakip filelere gönderdiği 19 gole karşılık, kalesinde 5 gol gördü.

Temsilcimiz Vanspor ise 11 maçlık periyotta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 18 puan toplarken, rakip filelere gönderdiği 18 gole karşılık, kalesinde 14 gol gördü.

Çorum Şehir Stadyumu'nda bugün saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadelede Abdullah Volkan Aydın, Necmi Demir, Emrah Uluçay ve Erhan Kaya hakem dörtlüsü görev yapacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Lider Hekimoğlu Trabzonspor deplasmanda ikinci sıradaki Sivas Belediyespor'un konuğu olurken, dördüncü sıradaki Sakaryaspor ise sahasında Afjet Afyonspor'u ağırlayacak.

Altıncı sıradaki Ankaraspor deplasmanda bir altındaki Bayburt Özel İdare'nin konuğu olurken, Somaspor ise deplasmanda Sarıyer'in misafiri olacak.

Bodrumspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor'un konuğu olurken, Diyarbekirspor ise Ergene Velimeşe deplasmanına gidecek.

Serik Belediyespor sahasında Niğde Anadolu FK'yı konur ederken, İnegölspor ise Kahramanmaraşspor deplasmanına gidecek.

Turgutluspor ise sahasında Adıyaman FK'yı ağırlayacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER