Vanspor yine uzatmada puanı kaptı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor ile 2-2 berabere kaldı. Van temsilcisi 7’nci uzatma dakikasında Hasan Bilal’in kaydettiği golle hanesine 1 puan yazdırırken, ikinci sıradaki yerini korudu.

Vanspor yine uzatmada puanı kaptı

Son haftalarda sahadan istediği sonuçlarla ayrılamayan Vanspor, ligin on dördüncü hafta maçında Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Henüz maçın 3. dakikasında Harun Kavaklıdere ile penaltı atışından faydalanamayan Van temsilcisi, 1-0 öne geçtiği maçta son bölümlerde 2-1 geriye düştü.

Herkes maçın Ankaraspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona ereceğini beklerken, son uzatma dakikasında gelişen atakta Hasan Bilal fileleri havalandırarak takımına 1 puanı getiren golü kaydetti.

Oynadığı son 3 maçta Yeni Mersin İdmanyurdu’na 3-0 mağlup olan, Karacabey Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Vanspor, ligdeki ikinci beraberliğini ise Ankaraspor karşısında almış oldu. Van temsilcisi bu beraberlikle puanını 29’a yükseltirken, Ankaraspor ise puanını 26’ya yükseltti.

Ev sahibi Ankaraspor Bayram Toysal teknik sorumluluğunda sahaya; Anıl Atağ, Cenk Doğan, Kaan Baysal, Hamza Gür, Olcay Şahan, Oğuzhan Efe Yılmaz, Yusuf Buğra Koşal, Recep Taşbakır, Muhammet Raşit Yöndem, İbrahim Sürgülü ve Recep Yemişci onbiri ile çıktı.

Vanspor ise yardımcı antrenör Murat Yıldırım teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Bekir Can Kara, Ahmet Ülük, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Erdem Seçgin, Medeni Bingöl, Bahattin Berke Demircan ve Burak Kavlak onbiri ile çıktı.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 13.00’te başlayan karşılaşmayı Necati Selçuk Şahin, Osman Baruk, Halit Karacabay ve Ramazan Haymana hakem dörtlüsü yönetti. 

63. dakikada M.Ali Doğan'ın golüyle öne geçti.

77. dakikada Ankaraspor durumu 1-1’e getirdi. Sol kanattan gelişen atakta ceza alanı dışında topla buluşan Kaan Baysal, uzaktan sert ve düzgün vurarak takımının beraberlik golünü kaydetti.

87. dakikada Ankaraspor durumu 2-1 yaptı. Kullanılan köşe vuruşunda Ömer Faruk Zengin topu kafasıyla filelere göndererek takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

90+7. dakikada Vanspor Hasan Bilal’in son saniyede kaydettiği golle durumu 2-2’ye getirdi.

Vanspor zorlu Ankara deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı.

Van temsilcisi bu beraberlikle puanını 29’a yükseltirken, Ankaraspor ise puanını 26’ya yükseltti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER