Vanspor, Uşak'tan 3 puanla döndü:1-2

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Uşakspor'u, Utku ve Onurcan'ın kaydettiği gollerle 2-1 mağlup etti. Van temsilcisi aldığı galibiyetle puanını 71'e yükseltti ve beşinci sıradaki yerinde kaldı.

Vanspor, Uşak'tan 3 puanla döndü:1-2

Son deplasman maçında Uşakspor ile karşı karşıya gelen Vanspor, sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. İlk yarıda bir çok net atağı golle sonuçlandıramayan Vanspor, son deplasman maçında Utku ve Onurcan'ın kaydettiği gollerle rakibini 2-1 mağlup etti.

Uşakspor galibiyetiyle birlikte puanını 71'e yükselten Vanspor, beşinci sıradaki yerinde kalırken, Uşakspor ise 33 puanla on altıncı sıradaki yerinde kaldı. 

Vanspor’un grubunda lider Kocaelispor ise, sahasında konuk ettiği GMG Kastamonuspor’u 2-1 mağlup ederek, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Ev sahibi Uşakspor, sahaya; Vedat Böyükgül, Erhan Tatlıdil, Sezer Gündüz, Cengiz Demir, Ömer Faruk Canbirdi, İbrahim Çağrı Oğuz, Resul Türkkalesi, Arda Köksel, Ertuğrul Tekşen, Ali Arda Bulut ve Efecan Barlık onbiri ile çıktı.

Konuk Vanspor ise Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Barış Türkmen, Şerif Doğan, Miraç Acer, Nuri Terliksiz, Erkul Küçük, Barış Sağır, Emre Oymak, Onurcan Güler, Emrah Tacir, Utku Şen ve Hasan Bilal onbiri ile çıktı.

Uşak 1 Eylül Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayan mücadeleyi; Can Cengiz, Sefa Özcan, Çağrı Yıldırım ve Burak Kaplan hakem dörtlüsü yönetti.

28. dakikada Uşakspor 1-0 öne geçti. Gelişen atakta kaleci Barış Türkmen’in hatasında topu önünde bulan Arda Köksal, boş ağları sarsarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

45. dakikada Vanspor 1-1’lik eşitliği yakaladı. Kullanılan köşe vuruşunda Nuri’nin kafa vuruşunda top kalecinden döndü. Devam eden atakta Utku Şen topu filelerle buluşturarak takımına eşitliği getiren golü kaydetti.

Maçta ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

51. dakikada Vanspor durumu 2-1 yaptı. Gelişen Vanspor atağında Utku’nun derin pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Onurcan Güler, fileleri havalandırarak takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Maç Vanspor'un 2-1'lik galibiyetiyle tamamlandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2023, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER