Vanspor'un önceki başkanlarından Yenitürk, Başkan Kıyak'ı ziyaret etti

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor'da, geçmiş dönem başkanlarından Servet Yenitürk, Mevcut Başkan Feyat Kıyak'ı ziyaret etti.

Vanspor'un önceki başkanlarından Yenitürk, Başkan Kıyak'ı ziyaret etti

Son yıllarda olağanüstü kongrelerle gündeme gelen Vanspor'da dört dönem başkanlık yapan Servet Yenitürk, geçtiğimiz ay başkanlığa seçilen Feyat Kıyak'a ziyarette bulundu.

İskele Mahallesi Şahabettin Özarslaner Tesisleri'ne giderek kulüp yöneticileri ile görüşen Servet Yenitürk, Başkan Kıyak'a ve sporculara yeni sezonda başarılar diledi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise "Vanspor FK eski Başkanı Servet Yenitürk, Kulüp Başkanımız Feyat Kıyak'ı tesislerimizde ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Sayın Yenitürk, Başkanımız ve yeni yönetimimize başarı dileklerini ilettiler. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz" ifadeleri yer aldı.

Öte yandan mevcut başkan Feyat Kıyak, bir önceki başkan Mehmet Avcı ile de bir aray geldi ve takıma verdiği destekler dolayı kendisine teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER