Vanspor'un grubundaki 5 takıma ceza…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 5 takıma çeşitli cezalar verdi.

Vanspor'un grubundaki 5 takıma ceza…

Vanspor'un grubunda mücadele eden ve talimatlara aykırı hareket, çirkin ve kötü tezahürat, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Adıyaman FK, Bursaspor, Beyoğlu Yeni Çarşı, Zonguldak Kömürspor ve Esenler Erokspor çeşitli cezalar aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 22 sayılı toplantısında almış olduğu kararda, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 5 takıma çeşitli cezalar verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Zonguldak Kömürspor A.Ş.'nin, 28.10.2023 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor A.Ş.-Altınordu TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Zonguldak Kömürspor A.Ş. teknik sorumlusu Şenol Demir'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına, Bursaspor Kulübünün, 28.10.2023 tarihinde oynanan Serik Belediyespor-Bursaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Bursaspor Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 6 bin 300 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Esenler Erokspor Kulübünün, 28.10.2023 tarihinde oynanan Esenler Erokspor-Ankaraspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.'nin, 28.10.2023 tarihinde oynanan Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.-Bucaspor 1928 TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 14 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. antrenörü Mustafa Döngez'in, 28.10.2023 tarihinde oynanan Tuna Tarım Kırklarelispor-Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER