Vanspor'un, Antalya kampı sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ilk devreyi 33 puanla beşinci sırada tamamlayan Vanspor, ikinci devre hazırlık çalışmaları kapsamında Antalya'da kamp çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 25 Aralık'ta kamp çalışmalarına start veren Van temsilcisi, 21 gün boyunca burada güç depolayacak.

Vanspor'un, Antalya kampı sürüyor

Bir yandan ligin ikinci yarısına sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor, bir yandan da kadrosun güçlendirmek adına birçok futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor.

Özellikle Ümit Bozkurt'un takımın başına getirilmesiyle iyi bir çıkış yakalayan ve ilk devreyi hedeflediği noktada tamamlayan Vanspor, Önceki hafta Antalya'da başlayan kamp çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Sezona inişli çıkışlı bir grafik çizerek başlayan Vanspor, ligin ilk devresinde son haftalarda yakaladığı istikrarlı çıkışla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İlk devrenin son maçında konuk olduğu Balırkesirspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyan Van temsilcisi, maçı 3-0 kazanarak devre arasına moralli girmişti.

İlk devrede oynadığı 19 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Vanspor, 33 puanla beşinci sırada yer aldı. Oynadığı son 5 lig maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Van temsilcisi, üst sıralarla arasındaki puan farkını eriterek, devreyi play-off potasının içerisinde tamamladı.

Devre arası çalışmaları kapsamında Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Vanspor, 2 etap şeklinde burada yapacağı çalışmalarla lige hazırlanıyor. 25 Aralık Pazar günü Antalya'da toplanan Van temsilcisi, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçına kadar burada güç depolayacak.

Vanspor'da devre arası kamp çalışmalarının yanı sıra transfer edilecek olan yeni futbolcularla ikinci yarıda daha bir performans ortaya konulması hedefliyor.

Kadrosunu güçlendirmek için birçok futbolcuyla görüşmelerini sürdüren Van temsilcisi, bu futbolcuları Antalya'da süren kampa yetiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Antalya'da çalışmalarını sürdüren Vanspor, burada birkaç hazırlık maçı da yapacak. 21 gün sürecek olan kamp çalışmaları 2 etap halinde tamamlanacak.

15 Ocak Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Pazarspor maçına kadar Antalya'da kalacak olan Van temsilcisi, kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra, Rize'ye geçecek.

İlk devrede özellikle son haftalarda ortaya koyduğu performansla ve topladığı puanlarla rakiplerine gözdağı veren Vanspor, ikinci yarıda üst sıralarla arasındaki puan farkını kapatmak için mücadele edecek.

Ligin ilk devresini liderin 8 puan gerisinde tamamlayan Van temsilcisi, ikinci devrede bu farkı kapatarak, hedefine ulaşmak istiyor.

Antalya Gloria Sports Arena Hotel tesislerinde Teknik Direktör Ümit Bozkurt sorumluluğunda ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Siyahlı, ekip günde çift idmanla lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Isınma ve yenileme hareketleriyle başlayan antrenmanlar, dar alanda gerçekleştirilen top kapma çalışmalarıyla sürerken, dayanıklılık koşuları ile tamamlanıyor. Zaman zaman salon çalışmalarıyla güç depolayan Vanspor, ikinci yarıya iyi başlamak istiyor.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29