Vanspor'un 19 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Kırşehir Futbol Spor Kulübü'ne 1-0 mağlup olarak, şampiyonluk yolunda havlu attı. 19 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Vanspor, 24. dakikada Utku ile penaltı atışından faydalanamadı.

Vanspor'un 19 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi

Oynadığı son 3 lig müsabakasında galip gelemeyen Van temsilcisi, Kırşehir Futbol Spor Kulübü karşısında da sahadan istediği sonuçla ayrılamadı. Rakibine 1-0 mağlup olan ve 19 maçlık yenilmezlik serisi son bulan Vanspor, şampiyonluk umutlarını tamamen yitirdi. 

Vanspor aldığı bu yenilgiyle 64 puanla dördüncü sıraya gerilerken, Kırşehir temsilcisi ise 45 puanla dokuzuncu sıraya yükseldi. Grupta oynanan diğer maçlarda lider Kocaelispor, İskendunspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 72'ye çıkardı ve şampiyonluk yarışında yoluna emin adımlarla devam etti. 

Ev sahibi takım Kırşehir Futbol Spor Kulübü Ahmet Duman teknik sorumluluğunda sahaya; Kadem Burak Yaşar, Zihni Temelci, Savaş Yorulmaz, Gökdeniz Varol, Ahmet Üner, Hakan Erçelik, Sırat Yeşilördek, Fatih Üge, Faruk Öcal, Taylan Özgün ve Atakan Ekiz onbiri ile çıktı.

Vanspor ise, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Miraç Acer, Furkan Saki, Uğur Adem Gezer, Erkul Küçük, Barış Sağır, Emre Oymak, Sedat Komi, Emrah Tacir, Utku Şen ve Sabit Hakan Yılmaz onbiri ile çıktı.

Kırşehir Ahi Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayan mücadeleyi; Oğuzhan Uğurlu, Önder Çalış, Çağrı Ateş ve Serkan Yılmaz hakem dörtlüsü yönetti.

24. dakikada Vanspor Utku ile penaltı ataşından faydalanamadı. 

İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. 

80. dakikada Kırşehir, Gözdeniz’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Maç, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nün 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER