Vanspor, Uğur ve Furkan'la yola devam edecek

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Van temsilcisi bu kapsamda geçtiğimiz sezon takımda mücadele eden futbolcularla anlaşmaya devam ederken, Uğur Can ve Furkan Saki'yle de yola devam kararı alındı.

Vanspor, Uğur ve Furkan'la yola devam edecek

Geçtiğimiz haftalarda olağan genel kurul toplantısını yapan ve yeni yönetimini oluşturan Vanspor, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'le resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra iç transferde takımda tutmak istediği futbolcularla anlaşmaya devam ediyor.

Kırmızı- Siyahlı ekip, bu kapsamada Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan ve Şerif Doğan'ın ardından, Uğur Can ve Furkan Saki'yle de yeniden anlaştı.

FURKAN SAKİ:

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü, "Furkan Saki ile yola devam! 2022-2023 sezonunda takımımızda forma giymiş tecrübeli stoper oyuncusu Furkan Saki ile yeniden anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

1997 İstanbul doğumlu olan Furkan Saki, futbola İstanbulspor altyapısında başladı. Sırasıyla İstanbul U19, Dersimspor, İstanbulspor, Sancantepe Belediyespor, Gölcükspor, Adıyaman 1954, Çatalcaspor, Düzcespor ve Edirnespor formaları giyen Saki, bu sezon da Vanspor forması altında boy gösterecek.

Futbol kariyerinde 132 resmi maça çıkan Saki, 5 gol katkısında bulundu. Bu süre zarfında 10 bin 382 sahada kalmayı başaran Furkan Saki, kariyerinde 22 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü. Stoper mevkiinde oynayan Saki, Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 31 resmi maçta görev yaptı. Başarılı stoper bu periyotta 2 gol atarken, 2 bin 449 dakika sahada kaldı.

UĞUR CAN:

1996 Kocaeli doğumlu olan Uğur Can, kariyerinde 95 maça çıkarken, 23 gol atıp, 5 asist katkısında bulundu. Kariyerinde 11 kez sarı kart gören Can, hiç kırmızı kart görmedi. 6 bin 596 dakika süre alan ve bu sezon Vanspor formasıyla ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Can, kanat ve santrafor bölgesinde oynuyor.

2021-2022 futbol sezonun devre arasında Somaspor'dan 500 bin TL bonservis bedeli ödenerek transfer edilen ve ikinci devrede beklenen futbolu ortaya koyamayan Uğur Can, 2022-2023 futbol sezonunu ilk devresinde ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ligin 21. Haftasında oynanan Fethiyespor maçında çapraz bağları kopan başarılı futbolcu sezonu kapatmıştı. Vanspor formasıyla 2022-2023 futbol sezonunda 22 resmi maça çıkan Uğur Can, 9 gol atıp 3 asist katkısında bulundu. Vanspor'da en fazla gol atan oyuncu olan Uğur Can, oynadığı maçlarda 733 dakika sahada kaldı.

Uğur Can'ın transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan kulüp, "Uğur Can ile yola devam! 2022-2023 sezonunda takımımızda forma giymiş tecrübeli kanat oyuncusu Uğur Can ile yeniden anlaşma sağlanmıştır" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2023, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER