Vanspor, son haftalarda 'tat' vermiyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve son haflarda kaybettiği puanlarla play-off şansını zora sokan Vanspor, hafta sonu 1461 Trabzon FK'ya da 1-0 mağlup ederek, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Vanspor, son haftalarda 'tat' vermiyor

Pazar günü Van'da oynanan ve sezonun en çok taraftarının geldiği maçta 1461 Trabzon FK'ya 1-0 mağlup olan Van temsilcisi, play-off şansını iyice zora soktu.

Rakiplerin puan kaybettiği haftada 3 puanı altın tepside rakibine sunan Kırmızı- Siyahlılarda son haftalardaki başarısız gidişat devam ediyor.

Van önemli oyuncularından yoksun ve 10 saatlik otobüs yolculuğunun ardından gelen Trabzon temsilcisi karşısında varlık gösteremeyen Vanspor, play-off yolunda bir yara daha aldı.

Son haftalardaki kötü gidişatına bir türlü son veremeyen Van temsilcisi, taraftarını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı. Trabzon temsilcisi karşısında varlık gösteremeyen ve rakip kalede atak üretemeyen Vanspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

1461 Trabzon FK karşısında aldığı mağlubiyetle 60 puanda kalan Vanspor, yedinci sıraya geriledi ve potadan bir adım daha uzaklaştı.

LİDER SAKARYA 1. LİG'DE…

Vanspor'un grubunda oynanan diğer karşılaşmalarda lider Sakaryaspor deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek, ligin bitimine 2 hafta kala 1. Lig'e çıkmayı garantiledi.

Sahasında İnegölspor ile 0-0 berabere kalan 71 puanla ikinci sırada yer alan Bodrumspor, 71 puanla play-off'u garantilerken, Vanspor'u 1-0 mağlup eden ve puanını 70'e çıkarak üçüncü sıradaki yerini koruyan 1461 Trabzon FK ise play-off'u garantileyen ikinci takım oldu.

Evinde Diyarbekirspor'u 2-0 mağlup eden Sivas Belediyespor, 66 puanla dördüncü sırada yer alırken, 61 puanla beşinci sırada yer alan Çorum FK ise sahasında ligden düşmesi haftalar önceden belli olan Niğde Anadolu FK'ya 5-2 mağlup oldu.

Sahasında Afjet Afyonspor'u konuk eden ve 3-1 öne geçtiği maçta rakip takımdan 5 futbolcunun direkt kırmızı kart görmesinden dolayı tamamlanamayan maçta 3-0 hükmen galip sayılması beklenen Bayburt Özel İdarespor, bu sonuçla 60 puan + 13 averajla altıncı sıraya yükselirken, sahasında Trabzon temsilcisine mağlup olan Vanspor ise, 60 puan +6 averajla yedinci sıraya geriledi.

Afjet Afyonspor, hükmen mağlup sayılması halinde 59 puanla sekizinci sıraya gerilemesi beklenirken, sahasında Ankaraspor'a 1-0 mağlup olan Somaspor ise 52 puanla dokuzuncu sırada yer aldı.

Ankaraspor, 51 puanla onuncu sıraya yükselirken, İnegölspor ise 50 puanla on birinci sıraya geriledi.

Sahasında Turgutluspor'u 4-1 mağlup eden Etimesgut Belediyespor, 47 puanla on ikinci sırada yer alırken, Diyarbekirspor ise 41 puanla on üçüncü sırada bulunuyor.

Evinde Adıyaman FK ile 2-2 berabere kalan Sarıyer, 40 puanla on dördüncü sırada yer alırken, lidere 2-1 mağlup olan Serik Belediyespor ise, 39 puanla on beşinci sırada yer alıyor.

Adıyaman FK 37 puanla on altıncı sırada yer alırken, Turgutluspor ise 34 puanla on yedinci sırada yer aldı.

Grubun son üç sırasında ise 32 puanla Ergene Velimeşespor, 28 puanla Niğde Anadolu FK ve 19 puanla Kahramanmaraşspor yer alıyor.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29