Vanspor, seriyi 13 maça çıkarmak istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 14.00'te erteleme maçında deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geliyor. Van temsilcisi, Zonguldak temsilcisini mağlup ederek, yenilmezlik serisini 13 maça çıkarmak istiyor.

Vanspor, seriyi 13 maça çıkarmak istiyor

Pazar günü sahasında konuk ettiği ligin güçlü takımlarından İskenderunspor'u Utku Şen'in kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden ve hanesine altında değerinde 3 puan daha yazdıran Vanspor, bu çıkışını bugün 14.00'te Zonguldak Kömürspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Ligin 24. Haftasında oynanması gereken fakat Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden dolayı ertelenen maç bugün oynanacak. Hafta boyunca Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, zorlu maçtan üç puan çıkarmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 12 lig maçında 10 galibiyet ve 2 beraberlik alan Van temsilcisi bu periyotta 32 puan topladı. İlk devrenin son haftalarında ortaya koyduğu başarılı çıkışı, ikinci devrede oynadığı maçlarda da sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, istikrarlı gidişatını Zonguldak Kömürspor deplasmanında da sürdürmek istiyor.

Ligde oynadığı 25 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 34 kez havalandırırken, kalesinde ise 18 gol gördü. Kırmızı- Siyahlı takım deplasmanda Zonguldak Kömürspor'u mağlup ederek, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Hafta boyunca Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, bugün oynayacağı zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Karaelmas K. Köksal Stadyumu'nda bugün 14.00'te oynanacak olan karşılaşmayı; Can Cengiz, Erol Ernek, Emrah Akkaya ve Burak Taşkınsoy hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA DİĞER KIRANA MAÇLAR…

Vanspor'un grubunda 57 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, deplasmanda 47 puanla dördüncü sırada yer alan Bucaspor'a konuk olurken, 48 puanla üçüncü sırada yer alan Karacabey Belediyespor ise, Fethiyespor deplasmanına gidecek.

Grupta 46 puan +23 averajla beşinci sırada yer alan Ankara Demirspor, Uşakspor deplasmanına giderken, aynı puanla altıncı sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise, Diyarbekirspor'un ligden çekilmesinden dolayı haftayı BAY geçecek.

Van'da eli boş dönen ve 46 puan +12 averajla yedinci sıraya gerilen İskenderunspor da Adıyaman FK'nın ligden çekilmesinden dolayı haftayı BAY geçerken, Serik Belediyespor ise, deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Sarıyer ile deplasmanda kozlarını paylaşırken, GMG Kastamonuspor ise, Balıkesirpor deplasmanına gidecek.

Gruptaki son maçta Pazarspor evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29