Vanspor, Serik Belediyespor'a bileniyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden, lige Bucaspor ve Adıyaman FK galibiyetleriyle başlayan Vanspor'da, Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan Serik Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor. Kırmızı- Siyahlı takım deplasmanda karşılaşacağı Antalya temsilcisini mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Vanspor, Serik Belediyespor'a bileniyor

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan ve geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup ederek 2'de 2 yapan Vanspor, Pazar günü ligin üçüncü hafta maçında deplasmanda Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Serik Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, üçüncü galibiyetin almak istiyor.

Serik Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, Antalya deplasmanında galip gelerek puanını 9'a çıkarmak ve istikrarlı gidişatını sürdürmeyi hedefliyor.

Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Vanspor ilk iki maçında Bucaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı ise 2-1 mağlup ederken, Antalya temsilcisi Serik Belediyespor ise ilk maçında Hes İlaç Afyonspor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederken, ikinci maçında Diyarbekirspor'a ise 1-0 mağlup olmuştu.

Zorlu mücadele Pazar günü saat 16.00'da Serik İsmail Oğan Stadyumu'nda oynanacak.

Vanspor'un, Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Adıyaman FK maçında olduğu gibi Serik Belediyespor maçına da Nurullah Aslan, Furkan Saki, Kerem Çağatay, Harun Kavaklıdere, Bertuğ Bayar, Bekir Can Kara, Hasan Bilal, Emre Öztürk, Erdem Seçgin, Medeni Bingöl ve Abdulcebrail Akbulut onbiriyle çıkması bekleniyor.

Ev sahibi Serik Belediyespor'un ise Şenol Demir teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Yunus Emre Çakır, Emir Yazıcı, Ercüment Eray Ataklı, Muhammet Akpınar, Sinan Kalaycı, Emrah Tacir, Mert Caymaz, Erbay Eker, Hakan Olkan ve Muhammed Mahmut Emir onbirle çıkması bekleniyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 6 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, son sıradaki Zonguldak Kömürsor'a konuk olurken, aynı puanla ikinci sırada yer alan Ankaraspor ise Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

6 puanla üçüncü sırada yer alan Nazilli Belediyespor, Ankara Demirspor'a konuk olurken, 6 puanlı bir diğer takım olan Diyarbekirspor ise Kırşehir Futbol Spor Kulübü deplasmanına gidecek.

Karacabey Belediyespor, Bucaspor 1928'e konuk olurken, Yeni Mersin İdmanyurdu ise Adıyaman FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kırklarelispor sahasında Afyonspor Kulübü'nü misafir ederken, Beyoğlu Yeni Çarşı ise Altınordu ile karşı karşıya gelecek. 1461 Trabzon FK ise haftayı BAY geçen taraf olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2023, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER