Vanspor, Şerif Doğan'la da yeniden anlaştı

2. Lig'de mücadele edecek olan Vanspor, 2023-2024 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Van temsilcisi bu kapsamda geçtiğimiz sezon takımda mücadele eden sağ bek oyuncusu Şerif Doğan'la da yeniden anlaştığını duyurdu.

Vanspor, Şerif Doğan'la da yeniden anlaştı

Geçtiğimiz hafta olağan genel kurul toplantısını yapan ve yeni yönetimini oluşturan Vanspor, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'le resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra iç transferde takımda tutmak istediği futbolcularla da görüşmelerini sürdürüyor.

Kırmızı- Siyahlı ekip, bu kapsamada Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan'ın ardından Şerif Doğan'la da yeniden anlaştı.

2022-2023 futbol sezonunda Vanspor formasıyla 12 resmi maça çıkan ve bu maçların 7'sinde ilk onbir başlayan Şerif Doğan, bu periyotta 1 asist katkısında bulundu.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Futbol Kulübü, "2022-2023 sezonunda takımımızda forma giymiş tecrübeli sağ bek oyuncusu Şerif Doğan ile yeniden anlaşma sağlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

ŞERİF DOĞAN KİMDİR?

1995 yılında Mardin'de dünyaya gelen Şerif Doğan, daha önce Akdeniz Belediye, Manavgatspor, Erzin Belediye, Van Büyükşehir Belediyespor, Vanspor FK, Amed Spor kulübü, Kırşehir Belediye, Şanlıurfaspor ve Diyarbekirspor formaları giydi.

Son olarak 2019-2020 futbol sezonunda da Vanspor forması giyen Şerif Doğan, 2022-2023 futbol sezonun ilk devresinde ise Diyarbekirspor, ikinci devresinde ise Vanspor forması giydi. Ligin ilk devresinde Diyarbekirspor formasıyla 15 maça çıkan Şerif Doğan, bin 119 dakikada sahada kalırken, 2 asist katmasında bulundu.

Ligin ikinci devresinde ise Vanspor ile 12 resmi maça çıkan Şerif Doğan, 1 asist katkısında bulundu.

Kariyerinde 212 resmi maça çıkan Şerif Doğan, 7 gol atıp, 4 asist katkısında bulunurken, çıktığı maçlarda 39 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Şerif Doğan kariyerinde 14 bin 740 dakika sahada kalmayı başardı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2023, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER