Vanspor, Oğuzhan Eskiköy'ü kadrosuna kattı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele Vanspor, son olarak Pazarspor forması giyen, orta saha oyuncusu Oğuzhan Eskiköy'ü kadrosuna kattı.

Vanspor, Oğuzhan Eskiköy'ü kadrosuna kattı

Vanspor, ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında daha önce görüşme gerçekleştirdiği Pazarspor forması giyen orta saha oyuncusu Oğuzhan Eskiköy'ü kadrosuna kattığını duyurdu.

Daha önce Altınordu forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Oymak, Amed Spor Kulübü'nden Tayyip Kanarya, Tarsus İdman Yurdu'ndan kaleci Barış Türkmen, Uşakspor'dan Onucan Güler, Sarıyer'den Nuri Terliksiz'i, Diyarbekirspor'dan Şerif Doğan'ı, Akhisar Belediyespor'dan Serkan Sefil'i, 1461 Trabzon FK forması giyen, eski futbolcusu forvet Utku Şen'i kadrosuna katan Vanspor, son olarak Pazarspor forması giyen orta saha oyuncusu Oğuzhan Eskiköy'ü de kadrosuna katmayı başardı.

Ligin ikinci devresine Pazarspor, Fethiyespor, Adıyaman FK galibiyetiyle başlayan, zorlu 1461 Trabzon FK deplasmanından 1 puan çıkaran Vanspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tarafından 2022-2023 sezonu ikinci transfer ve tescil döneminin uzatılmasıyla, eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam ediyor.

Van temsilcisi bu kapsamda, Altınordu forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Oymak, Amed Spor Kulübü'nde top koşturan santrafor oyuncusu Tayyib Kanarya, Tarsus İdman Yurdu'ndan kaleci Barış Türkmen, Uşakspor forması giyen Onurcan Güler, Sarıyer forması giyen Nuri Terliksiz, Diyarbekirspor'dan Şerif Doğan, Akhisar Belediyespor forması giyen, forvet-kanat oyuncusu Serkan Sefil, 1461 Trabzon FK'dan Utku Şen'in ardından, Pazarspor Oğuzhan Eskiköy'e de imzayı attırdı.

Ligin ikinci devresi öncesi Batuhan Karadeniz, Yaser Hacımustafaoğlu, Onur Tekin, Alihan Kubalas ve Muhsin Yıldırım ile yollarını ayıran, Furkan İnce'yi ise Edirnespor'a kiralayan Van temsilcisi, eksik mevkilerine transfer yapmaya devam ediyor.

Dış transferde Emre Oymak, Tayyip Kanarya, Barış Türkmen, Onurcan Güler, Nuri Terliksiz, Şerif Doğan, Serkan Sefil, Utku Şen ve Oğuzhan Eskiköy'ü kadrosuna katan Vanspor, altyapı U19 takımından Servet Aslan ve Baran Durak'la da devre arası kampında profesyonel sözleşme imzalamıştı.

OĞUZHAN ESKİKÖY KİMDİR?

2001 yılında Afyonkarahisar'da dünyaya gelene Oğuzhan Eskiköy, futbola Çağlayan Belediyespor'da başladı. Daha sonra Konyaspor alt yapısına geçiş yapan Oğuzhan Eskiköy, Konyaspor U19 takımında forma giydi.

Daha sonra 1922 Konyaspor'a transfer olan Oğuzhan Eskiköy, akabinde Pazarspor'a transfer oldu. Bir sezon 2022-2023 futbol sezonun ilk devresinde de Pazarspor forması giyen Oğuzhan Eskiköy, bundan sonra Vanspor forması altında mücadele edecek. Kariyerinde 72 resmi maça çıkan Oğuzhan Eskiköy, 5 gol atarken, 12 sarı kart ve 2 kırmızı kart gördü.

Oğuzhan Eskiköy bu periyotta 4 bin 289 dakika sahada kalmayı başardı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2023, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29