Vanspor, Nazilli'yi konuk ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Vanspor, yarın saat 14.00'te Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. Kırmızı- Siyahlı takım sahasında Aydın temsilcisini mağlup ederek, yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Vanspor, Nazilli'yi konuk ediyor

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki iki mağlubiyetini ise 1461 Trabzon FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında aldı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor ile 2-2 berabere kalan ve önemli bir fırsatı değerlendiremeyen Vanspor, son oynadığı üç maçta 7 puan kaybetti. Van temsilcisi, yarın saat 14.00'te sahasında Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Oynadığı son iki maçta ise Karacabey Belediyespor ve Ankaraspor ile berabere kalan Vanspor, lider Esenler Erokspor'un kazanmasıyla arasındaki puan farkı dörde yükseldi. Yarın taraftarının önünde çıkış arayacak olan Van temsilcisi, ligde oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Van temsilcisi yarın ligin on beşinci hafta maçında sahasında Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Hafta boyunca Teknik Direktör Ersin Aka sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, yeni bir galibiyet serisi hedefliyor.

Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, sahasında galip gelerek puanını 32 çıkarmak istiyor. Van temsilcisinin rakibini mağlup ederek, yeni bir seriye imza atmak istiyor.

Yarın saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Zorlu mücadeleyi;  Fevzi Erdem Akbaş, Mücahid Adem Çelebi, Çağrı Ateş ve Ömer Şivka hakem dörtlüsü yönetecek.

Ligde oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Vanspor 29 puan +4 averajla ikinci sırada yer alırken, oynadığı 14 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Aydın temsilcisi  ise, 25 puanla altıncı sırada yer  alıyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 33 puan +19 averajla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, sahasında Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelirken, 27 puanla üçüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise sahasında Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

26 puan +12 averajla dördüncü sırada bulunan Bucaspor 1928, Zonguldak Kömürspor deplasmanına giderken, 26 puan +8 averajla beşinci sırada bulunan Ankaraspor ise deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Diyarbekirspor sahasında Altınordu'yu konuk ederken, Afyorspor Kulübü ise Beyoğlu Yeni Çarşı'yı misafir edecek.

Kırklarelispor sahasında son sıradaki Adıyaman FK' ile karşı karşıya gelirken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise Serik Belediyespor'u konuk edecek.

Karacabey Belediyespor ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER