Vanspor, Mehmet Özdıraz ile yollarını ayırdı

2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele etmeye devam edecek olan Vanspor, başarılı futbolcu Mehmet Özdıraz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon devre arasında Vanspor'a transfer olan Özdıraz, attığı gol ve yaptığı asistlerle takıma ciddi katkı sunmuştu.

Vanspor, Mehmet Özdıraz ile yollarını ayırdı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da ayrılıklar devam ediyor. Van temsilcisi başarılı futbolcu Mehmet Özdıraz ile yollarını ayırdı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz profesyonel futbolcu Mehmet Özdıraz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır"  ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Vanspor'a transfer olan ve 15 maçta görev yapan Mehmet Özdıraz, Kırmızı- Siyahlı forma altında 9 gol kaydederken, 1 asist katkısında bulundu.

1991 yılında Bursa'da dünyaya gelene Mehmet Özdıraz, futbola Bursaspor altyapısında başladı. Sırasıyla; Bursaspor U21, Keçiören Sportif, Siirtspor, Yeşil Bursa, Fatih Karagümrük, Diyarbekirspor, Tuzlaspor, Eyüpspor, Afjet Afyonspor, İnegölspor, Nazilli Belediyespor ve Vanspor formaları giyen Mehmet Özdıraz, birçok takımdan transfer teklifi almaya devam ediyor.

Vanspor'un yollarını ayırdığı başarılı futbolcu Düzcespor ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Vanspor forması altında başarılı bir performans ortaya koyan Mehmet Özdıraz, 2022-2023 futbol sezonunda Düzcespor formayı giyecek.

FATİH SOMUNCU DA TAKIMDAN AYRILDI

Öte yandan geçtiğimiz sezon Vanspor'da mücadele eden ve büyük sakatlık yaşayan Fatih Somuncu da takımdan ayrılan isimler arasında yer aldı.

Vanspor ile yollarını ayıran Somuncu, Tarsus İdman Yurdu ile anlaştı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER