Vanspor'lu Oktay Gürdal, 1. Lig'de…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor'da, geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan Oktay Gürdal, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü'ne transfer oldu. Sezona sancılı kongre süreciyle başlayan ve elindeki birçok başarılı futbolcusunu başka takımlara kaptıran Vanspor'da, Oktay Gürdal da takımdan ayrılan son isim oldu.

Vanspor'lu Oktay Gürdal, 1. Lig'de…

2. Lig'de mücadele eden Vanspor'da, Mehmet Özdıraz, Barış Gök, Aydın Bağ, Mete Yıldız, İsmet Kavuştu, Kubilay Akyüz, Hamza Küçükköylü, Furkan Polat, Emrah Tacir, Oktay Aydin, Fatih Somuncu gibi isimlerin ardından, Oktay Gürdal da takımdan ayrıldı.

Geçtiğimiz sezon Vanspor'da mücadele eden ve 11 resmi maça çıkan Oktay Gürdal, 1 gol ve 1 asist katkısında bulunarak, 296 dakika sahada kaldı. Oktay Gürdal, geçtiğimiz sezon Van'da oynanan Afjet Afyonspor maçında, sonradan oyuna girerek uzaktan attığı muhteşem golle Vanspor'a 3 puanı getiren isim olmuştu.

Oktay Gürdal, Afjet Afyonspor'a attığı muhteşem gol, birçok ulusal kanal tarafından da paylaşılmıştı. Vanspor'un sezon içerisinde birkaç kez görüşme yaptığı ve anlaşma sağlayamadığı Oktay Gürdal, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü'ne transfer oldu.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu Oktay Gürdal'ı kadrosuna kattı. Manisa Futbol Kulübü'ne imza attığı için mutlu olduğunu belirten Oktay, "İnşallah hep birlikte hak ettiğimiz üst lige çıkacağız" dedi.

Fikri Bayrıl Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Manisa FK Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Özkan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Oktay Gürdal, "Hedefleri olan Manisa Futbol Kulübünün bir parçası olmak çok güzel bir duygu. Takımımın başarı için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. İnşallah hep birlikte sezon sonunda hak ettiğimiz üst lige çıkacağız" cümlelerine yer verdi.

ERDEM ÖZKAN: "OKTAY, YETENEKLİ VE GELECEK VADEDEN BİR İSİM"

Gürdal'a, Manisa Futbol Kulübü formasıyla başarılar dileyen Manisa FK Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Özkan ise, "Manisa Futbol Kulübü olarak genç oyuncuları aramıza katmaya devam ediyoruz. Oktay da yetenekli ve gelecek vadeden bir isim. Manisa Futbol Kulübü forması altında çok başarılı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER