Vanspor'lu iki sporcu haftanın onbirinde…

Her hafta sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıkladı. Vanspor'lu iki sporcu ilk onbirde yer almayı başardı.

Vanspor'lu iki sporcu haftanın onbirinde…

Geçtiğimiz hafta Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden kırmızı-siyahlılar puanını 20'ye çıkarak, liderlik koltuğuna oturdu.

Her hafta sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıkladı.

Sosyal medyada Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup son haftanın en başarılı onbir sporcusunu belirledi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde Vanspor'a bu hafta galibiyeti getiren gollerden ikisini kaydeden Hamza Küçükköylü ve son dakikalarda Vanspor'un üçüncü golünü kaydeden Emrah Tacir yer aldı.

Vanspor, ligde ortaya koyduğu başarılı grafikle herkesin dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor.

Ligde oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar, rakip filelere 17 gol gönderirken, kalesinde ise 6 gol gördü.

Ligin ilk maçında evinde Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup eden Vanspor, ligin ikinci hafta maçında ise ligin güçlü takımlarından Afjet Afyonspor'la 2-2 berabere kalmıştı.

Ligin üçüncü hafta maçında, doğu derbisinde Diyarbekirspor'u 3-1 mağlup eden Vanspor, Ergene Velimeşe'yi 2-1'le geçtikten sonra Sakaryaspor ile 0-0, Turgutluspor'u 3-1, Serik Belediyespor'u ise 2-0 mağlup etmeyi bilmişti. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Kahramanmaraşspor'a konuk olan Vanspor, sahadan 3-0'lık net skorla ayrılmayı başardı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Hamza Küçükköylü, Emrah Tacir, Ergene Velişemespor'dan Burhan Arman, Çorum FK'dan Umut Kaya, Zafer Kurşunlu, Turgutluspor'dan Emre Keskin, Nuri Emre Akşit, Serik Belediyespor'dan Atakan Cangöz, Diyarbekirspor'dan Gökhan Meral, Afjet Afyonspor'dan Celal Hanalp, Etimesgut Belediyspor'da ise Emre Selen yer aldı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER