Vanspor'lu Emre Oymak haftanın onbirinde...

Pazar günü sahasında konuk ettiği Serik Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan Emre Oymak, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'lu Emre Oymak haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında karşılaştığı Serik Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak, son 5 haftada 11 puan kaybederek, şampiyonluk şansını tamamen yitirdi.

Haftayı 3-0 hükmen galip kapatan lider Kocaelispor, Vanspor ile arasındaki puan farkını 10'na çıkardı. Haftayı galibiyetle kapatan 1461 Trabzon FK ise averaj farkıyla Vanspor'un üstüne çıktı.

Oynadığı son 5 lig maçında galip gelemeyen Vanspor, bu periyotta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Grupta oynadığı son 21 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Vanspor, son haftalarda galibiyete hasret kaldı.

Oynadığı 34 maçta 18 galibiyet, 11 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Van temsilcisi, 65 puan +22 averajla beşinci sırada yer alıyor. Bu periyotta rakip fileleri 45 kez havalandıran Kırmızı- Siyahlılar, kalesinde ise 22 gol gördü.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Kırmızı Grup, son haftanın en başarılı on bir sporcusunu belirledi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da bu hafta Serik Belediyespor karşısında üstün bir performans ortaya koyan Emre Oymak da yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Emre Oymak, Fethiyespor'dan Murat Yılmaz, İskenderunspor'dan Artun Akçakın, Enes Soy, Ankara Demirspor'dan Mert Örnek, 1461 Trabzon FK'dan Tunahan Ergül, Karacabey Belediyespor'dan Onur Karakabak, GMG Kastamonuspor'dan Erme Coşkun, Zonguldak Kömürspor'dan Emrah Taysi, Serik Belediyespor'dan Erbay Eker ve İbrahim Demir en iyi onbiri arasında yer aldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29