Vanspor liderlik için sahaya çıkıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrılan Vanspor, bugün saat 16.00'da Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, lider Esenler Erokspor'un BAY geçtiği haftada rakibini mağlup ederek, liderlik koltuğunu eline geçirmek istiyor.

Vanspor liderlik için sahaya çıkıyor

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor ve Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçlarından da galibiyetle ayrılan Vanspor, grupta 12 puanla ikinci sırada yer alıyor. Van temsilcisi bugün saat 16.00'da ligin beşinci hafta maçında deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

Hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Kırklarelispor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, 5'te 5 yapmak ve liderlik koltuğunu eline geçirmek istiyor.

Kırklarelispor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, deplasmanda galip gelerek puanını 15'e çıkarmak ve istikrarlı gidişatını sürdürmeyi hedefliyor.

Bugün saat 16.00'da oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Vanspor ilk dört maçında Bucaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı 2-1, Serik Belediyespor'u 2-0, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise 2-0 mağlup ederken, Kırklarelispor ise ilk dört maçında 1461 Trabzon FK ile 0-0 berabere kalırken, Esenler Erokspor'a 4-0, Afyonspor'a 2-1, Diyarbekirspor'a ise 2-0 mağlup oldu.

Van temsilcisi 12 puan +6 averajla ikinci sırada yer alırken, Kırklarelispor ise 1 puanla sondan ikinci sırada bulunuyor.

Kırklarelispor'un çıkış, Vanspor'un ise liderlik için çıkacağı mücadele bugün saat 16.00'da Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Maçı Enver Aydın, Enes Biroğlu, Bedirhan Soydemir ve Muammer Sarıdağ hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 12 puan +8 averajla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor haftayı BAY geçerken, 12 puan +4 averajla üçüncü sırada yer alan Nazilli Belediyespor ise Bucaspor deplasmanına gidecek.

Grupta 10 puanla dördüncü sırada yer alan Diyarbekirspor, Zonguldak Kömürspor'a konuk olurken, 7 puanla beşinci sırada yer alan Ankaraspor ise Adıyaman FK deplasmanına gidecek.

6 puanlı Yeni Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile kozlarını paylaşırken, Ankara Demirspor ise sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelecek.

Afyonspor Kulübü, 1461 Trabzon FK deplasmanına giderken, Bursaspor ise sahasında ligin puansız takımı Altınordu'yu konuk edecek.

Karacabey Belediyespor ise, deplasmanda Serik Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2023, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER