Vanspor- Kocaelispor maçının bilet fiyatları belli oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 15.00'te sahasında lider Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi bilet fiyatları da belli oldu.

Vanspor- Kocaelispor maçının bilet fiyatları belli oldu

Vanspor Futbol Kulübü yönetimi önemli maç öncesi, VİP için 5 bin TL, maraton için 70 TL, kale arkası için ise bilet fiyatlarını 30 TL olarak belirledi. Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen zorlu mücadele yarın saat 15.00'te başlayacak.

Kocaelispor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Vanspor Futbol Kulübü, maça gelecek olan taraftarların saat 13.00 itibariyle gişe önlerinde hazır bulunmalarını, gişelerde kadın ve çocukların da ücrete tabi olduklarından dolayı bilet alarak stadyuma girmeleri gerektiği belirtildi.

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın evinde lider Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Son 18 lig maçında mağlup olmayan Van temsilcisi, sahasında 68 puanlı lider Kocaelispor'u mağlup ederek, 5 puanlık farkı 2'ye düşürmek için mücadele edecek.

Tüm gözlerinde çevrildiği zorlu maçın, kıyasıya mücadeleye sahne olması bekleniyor. Van protokolünün de yoğun ilgi göstermesi beklenen maçta, iki takım da 3 puan için mücadele edecek.

Cumartesi günü saat 15.00'te sahasında lider Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Siyahlı ekip, güçlü rakibini mağlup ederek, puanını 66'ya yükseltmek ve liderle arasındaki puan farkını 2'ye indirme mücadelesi verecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kalan ve şampiyonluk yolunda önemli 2 puan kaybeden Van temsilcisi, sahasında oynayacağı zorlu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Lider Kocaelispor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, zorlu maçı kazanarak, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Grubunda oynadığı son 18 lig maçında 14 galibiyet ve 4 beraberlik alan Van temsilcisi bu periyotta 46 puan topladı. Son haftalarda istikrarlı bir performans ortaya koyan Van temsilcisi, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İlk devrenin son haftalarında ortaya koyduğu başarılı çıkışı, ikinci devrede oynadığı maçlarda da sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, bu gidişatını yarın Kocaeli temsilcisi karşısında da sürdürmek istiyor.

31 lig maçında 18 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 43 kez havalandırırken, kalesinde ise 20 gol gördü. Kırmızı- Siyahlılar sahasında Kocaelispor'u mağlup ederek, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Kocaelispor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

SON 7 HAFTAYA GİRİLDİ

Kırmızı Grupta mücadeleler kıyasıya geçerken, son 7 haftaya girildi. Son 7 haftalık maratonda 4 maçını içeride oynayacak olan Van temsilcisi, 3 maçını ise deplasmanda oynayacak.

Yarın Kocaelispor'u konuk edecek olan Vanspor, bir sonraki hafta ise Kırşehir Futbol Spor Kulübü deplasmanına gidecek.

Daha sonra sahasında Serik Belediyespor'u konuk edecek olan Van temsilcisi, bir sonraki hafta deplasmanda Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.

Sarıyer maçının ardında evinde ligin güçlü takımlarından Bucaspor 1928'i konuk edecek olan Vanspor, daha sonra Uşakspor deplasmanına gidecek.

Kırmızı- Siyahlı takım ligdeki son maçında ise Balıkesirspor'u misafir edecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER