Vanspor, Kırşehir FSK'nın konuğu…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 12.00'de deplasmanda Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, rakibini mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Vanspor, Kırşehir FSK'nın konuğu…

Ligin ikinci devresinde oynadığı maçlarda Bucaspor 1928'i 1-0, Adıyaman FK ve Serik Belediyespor takımlarını ise 3-1 mağlup eden Vanspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Kırşehir Futbol Spor Kulübü'ne de mağlup ederek, 4'te 4 yapmak istiyor.

Ligin ilk devresinde özellikle son haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, ligin ikinci devresine galibiyetlerle başladı. Ümit Bozkurt'un takımın başına geçmesiyle toparlanmaya başlayan Van temsilcisi, bugün karşılaşacağı Kırşehir FSK karşısında da galip gelerek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bir yandan eksik bölgelerini tamamlamak için transfer görüşmelerini sürdüren Vanspor'da, son olarak geçtiğimiz hafta Sinan Kurumuş takıma katılmıştı.

Hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Kırmızı- Siyahlı takım, on altıncı sırada bulunan rakibini mağlup ederek puanını 46 yükseltmek ve liderle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

Bugün oynayacağı maçı kazanmak isteyen Van temsilcisinde tek hedef galibiyet. Ligde oynadığı 21 maçta 13 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor, 43 puan +10 averajla ikinci sırada yer alırken, oynadığı 21 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet alan Kırşehir FSK ise, 16 puanla on altıncı sırada yer alıyor.

Bugün saat 12.00'de Kırşehir Ahi Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin kıran kırana geçmesi bekleniyor. Maçı, Ferhan Kestanlıoğlu, Uğur Başdaş, Eren Öksüzler ve Anıl Şen hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR…

Grupta 52 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, deplasmanda 41 puan +21 averajla üçüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK'ya konuk olurken, 41 puan +13 averajla dördüncü sırada bulunan Ankaraspor ise, 38 puanla altıncı sırada bulunan Bucaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

40 puanla beşinci sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurdu, Serik Belediyespor'a konuk olurken, Diyarbekirspor ise Kırklarelispor deplasmanına gidecek.

Ankara Demirspor, sahasında Altınordu'yu konuk ederken, Afyonspor Kulübü ile deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek.

Karacabey Belediyespor, Adıyaman FK ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, Nazilli Belediyespor ise son sıradaki Bursaspor ile deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek.

Beyoğlu Yeni Çarşı ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER