Vanspor, Kırşehir'de galibiyet hedefliyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 15.00'te deplasmanda Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı son 3 lig müsabakasında galip gelemeyen Van temsilcisi, galibiyet hasretine Kırşehir Futbol Spor Kulübü karşısında son vermek istiyor.

Vanspor, Kırşehir'de galibiyet hedefliyor

Son 19 maçta mağlup olmayan, fakat 3 haftada alınan beraberlikler sonucu 6 puan kaybeden Kırmızı- Siyahlı takım, Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçına mutlak galibiyet için çıkacak.

64 puanla grubunda üçüncü sırada yer alan Vanspor, 42 puanla onuncu sırada yer alan Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Son haftalarda sahadan istediği sonuçlarla ayrılamayan Vanspor, Kırşehir temsilcisini deplasmanda mağlup ederek, bayram öncesi moral bulmak istiyor.

Bugün saat 15.00'te deplasmanda Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Siyahlı ekip, rakibini mağlup ederek, puanını 67'ye yükseltmek istiyor.

Ligde oynadığı son üç maçta GMG Kastamonuspor, Ankara Demirspor ve Kocaelispor maçlarında galip gelemeyen Vanspor, bugün deplasmanda oynayacağı zorlu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Hafta boyunca Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, zorlu maçı kazanarak, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Son 19 lig maçında 14 galibiyet ve 5 beraberlik alan Van temsilcisi bu periyotta 47 puan topladı. İlk devrenin son haftalarında ortaya koyduğu başarılı çıkışı, ikinci devrede oynadığı maçlarda da sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, bu gidişatını Kırşehir Futbol Spor Kulübü karşısında da devam ettirmek istiyor.

32 lig maçında 18 galibiyet, 10 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 43 kez havalandırırken, kalesinde ise 20 gol gördü. Kırmızı- Siyahlılar, Kırşehir temsilcisini mağlup ederek, bayrama moralli girmek istiyor.

Hafta boyunca Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Kırşehir Ahi Stadyumu'nda saat 15.00'te başlayacak olan mücadeleyi; Oğuzhan Uğurlu, Önder Çalış, Çağrı Ateş ve Serkan Yılmaz hakem dörtlüsü yönetecek.

LİDERİN RAKİBİ İKİNCİ SIRADAKİ İSKENDERUN…

69 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, sahasında 65 puanla ikinci sırada yer alan İskenderunspor'u konuk ederken, 63 puanla dördüncü sırada bulunan Bucaspor ise, sahasında 62 puanla beşinci sırada yer alan 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 59 puanla altıncı sırada bulunan Diyarbekirspor'un rakibi Ankara Demirspor, rakibinin ligden çekilmesi sonucu haftayı 3-0 hükmen galip kapatırken, Karacabey Belediyespor ise, Kastamonuspor'u ağırlayacak.

Serik Belediyespor, Zonguldak Kömürspor'u konuk ederken, Kırklarelispor ise, deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Fethiyespor, Uşakspor'u konuk ederken, Sarıyer ise, ligden çekilen Adıyaman FK'nın rakibi olduğu için haftayı 3-0 hükmen galip kapatacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ- SALİH DENİZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER