Vanspor, Karacabey'i konuk ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 14.00'te sahasında Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, güçlü rakibini mağlup ederek, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Vanspor, Karacabey'i konuk ediyor

Pazar günü haftayı BAY geçerek 3-0 hükmen galip sayılan Vanspor, 14 maçlık yenilmezlik serisini bugün saat 14.00'te sahasında Karacabey Belediyespor karşısında da sürdürmek istiyor.

Hafta boyunca Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, zorlu maçtan üç puan çıkarmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 14 lig maçında 12 galibiyet ve 2 beraberlik alan Van temsilcisi bu periyotta 38 puan topladı.

İlk devrenin son haftalarında ortaya koyduğu başarılı çıkışı, ikinci devrede oynadığı maçlarda da sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, istikrarlı gidişatını Karacabey Belediyespor karşısında da sürdürmek istiyor.

Ligde oynadığı 27 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 38 kez havalandırırken, kalesinde ise 18 gol gördü. Kırmızı- Siyahlı sahasında Bursa temsilcisini mağlup ederek, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Hafta boyunca Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, bugün saat 14.00'te oynayacağı zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak olan zorlu mücadeleyi; Yalçın Taşkınfurat, Sedat Etik, Vedat Demir ve Ertuğrul Kösterelioğlu hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA ZORLU MAÇLAR…

Vanspor'dan 3 puan önde olan ve 57 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, deplasmanda 33 puanla on birinci sırada yer alan Fethiyespor'a konuk olurken, 53 puanla üçüncü sırada yer alan Bucaspor 1928 ise, 34 puanla onuncu sırada yer alan Kırklarelispor deplasmanına gidecek.

Grupta 52 puan +26 averajla dördüncü sırada yer alan Ankara Demirspor, kendisiyle aynı puanda bulunan ve averaj farkıyla beşinci sırada yer alan 1461 Trabzon FK deplasmanına giderken, yine 52 puan +16 averajla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ise, haftayı BAY geçecek.

Zonguldak Kömürspor, evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk ederken, Serik Belediyespor ise, Balıkesirspor deplasmanına gidecek.

Sarıyer evinde Uşakspor'u misafir ederken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise son sıradaki Pazarspor'un konuğu olacak.

GMG Kastamonuspor ise, haftayı BAY geçen bir diğer takım olacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29