Vanspor, İskenderunspor'a bileniyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Cumartesi günü saat 14.00'te evinde ligin güçlü takımlarından İskenderunspor'u konuk edecek. Kırmızı- Siyahlı takım, sahasında oynayacağı zorlu maçı, taraftarlarının da desteğiyle kazanmak istiyor.

Vanspor, İskenderunspor'a bileniyor

6 Şubat günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından, ertelenen maçlar geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla yeniden oynanmaya başlandı.

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Kırklarelispor'u 1-0 mağlup eden Vanspor, Cumartesi günü saat 14.00'te, 45 puanla üçüncü sırada yer alan İskenderunspor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Zorlu mücadelenin hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, zorlu maçtan üç puan çıkarmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 11 lig maçında 9 galibiyet ve 2 beraberlik alan Van temsilcisi bu periyotta 29 puan topladı. İlk devrenin son haftalarında ortaya koyduğu başarılı çıkışı Pazarspor, Fethiyespor, Adıyaman FK karşısında da sürdüren, zorlu 1461 Trabzon FK deplasmanından da 1 puan çıkaran Vanspor, istikrarlı gidişatını Kırklarelispor karşısında da sürdürdü.

Ligde oynadığı 24 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde ise 18 gol gördü. Kırmızı- Siyahlı takım rakibi İskenderunspor'u evinde mağlup ederek, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, İskenderunspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Zorlu mücadele Cumartesi günü saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda başlayacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Vanspor'un grubunda 54 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, deplasmanda Balıkesirspor'la karşı karşıya gelirken, 46 puan +22 averajla ikinci sırada yer alan Bucaspor 1928 ise, evinde Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 45 puanla beşinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor, Adıyaman FK'nın ligden çekilmesiyle haftayı bay geçerken, Ankara Demirspor ise deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.

1461 Trabzon FK evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk ederken, Zonguldak Kömürspor ise, Diyarbekirspor''un ligden çekilmesiyle haftayı bay geçecek.

Kırklarelispor evinde Sarıyer'i misafir ederken, Fethiyespor ise evinde GMG Kastamonuspor ile mücadele edecek.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise deplasmanda Uşakspor ile 3 puan mücadelesi verecek.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2023, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER