Vanspor ilk maçını içeride oynayacak

2021-2022 Sezonu TFF 2. Lig Fikstür çekimi, Ankara JW Marriot Oteli'nde düzenlenen TFF Genel Kurul Toplantısı sonrasında yapıldı. Kura çekimi sonrası Vanspor sezonun ilk maçında Adıyaman 1954 Spor'u konuk edecek.

Vanspor ilk maçını içeride oynayacak

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı fikstür çekimi, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Fikstür çekimine kulüp başkan ve temsilcileri katıldı.

TFF 2. Lig'de yeni sezon 4-5 Eylül 2021 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak. Kura çekimine göre Vanspor ilk maçında Adıyaman 1954 Spor'u konuk edecek.

4-5 Eylül tarihlerinde başlayacak olan sezonun ilk devresi 26 Aralık'ta tamamlanacak. 16 Ocak'ta başlayacak olan ikinci devre ise, 30 Nisan'da tamamlanacak.

İlk maçında evinde Adıyaman 1954 Spor'u konuk edecek olan Vanspor, ikinci maçında deplasmanda Afjet Afyonspor'la karşı kaşıya gelecek. Üçüncü hafta maçında evinde Diyarbekirspor'u konuk edecek olan Kırmızı-Siyahlı ekip, dördüncü hafta maçında deplasmanda Ergene Velimeşespor'la karşı karşıya gelecek.

Ligin beşinci haftasında Sakaryaspor'u konuk edecek olan temsilcimiz, altıncı haftada Turgutluspor'un konuğa olacak. Yedinci hafta maçında Serik Belediyespor'u konuk edecek olan Van temsilcisi, sekizinci haftada Kahramanmaraşspor'un konuğu olacak.

Dokuzuncu hafta maçında evinde Sivas Belediyespor'la karşı karşıya gelecek olan Van'ın tek profesyonel takımı, onuncu hafta maçında Bayburt Özel İdarespor'la karşı karşıya gelecek. Ligin on birinci haftasında Sarıyer'i konuk edecek olan Vanspor, on ikinci hafta maçında Çorum FK'nin konuğu olacak.

Ligin on üçüncü haftasında Bodrumspor'u konuk edecek olan Kırmızı-Siyahlılar, bir sonraki hafta deplasmanda Etimesgut Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. On beşinci hafta maçında da deplasmanda Somaspor'a konuk olacak olan Vanspor, on altıncı hafta maçında Ankaraspor'u konuk edecek.

On yedinci hafta maçında deplasmanda Hekimoğlu Trabzonspor'la karşı karşıya gelecek olan Van temsilcisi, on sekizinci hafta maçında İngegölspor'u konuk edecek. Vanspor ilk devrenin son maçında ise Niğde Anadolu FK deplasmanına çıkacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29