Vanspor, Hekimoğlu Trabzon'a konuk oluyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Vanspor, deplasmanda oynayacağı zorlu maçı kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyor.

Vanspor, Hekimoğlu Trabzon'a konuk oluyor

Geçtiğimiz Pazar günü sahasında konuk ettiği ve 2 kez öne geçtiği maçta ligin güçlü takımlarından Ankaraspor ile 2-2 berabere kalan Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Hekimoğlu Trabzon maçını kazanmak istiyor.

Zorlu maçın çalışmalarını hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, Trabzon'dan 3 puanla dönmek istiyor. Pazar günü 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadelede iki takımda kazanmak istiyor.

16 MAÇTA 7 GALİBİYET…

Ligde oynadığı 16 maçlık periyotta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Vanspor, 26 puanla onuncu sırada yer alırken, ev sahibi Hekimoğlu Trabzon ise bu periyotta 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 0 mağlubiyet alarak 34 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Ligde son haftalarda istediği futbolu sahaya yansıtamayan ve sahadan istediği sonuçlarla ayrılamayan Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Trabzon ekibini mağlup etmek istiyor.

Ortahisar Yavuz Selim Stadyumu'nda Pazar günü saat 13.00'te başlayacak olan zorlu karşılaşmada, iki takım da galibiyet hedefliyor.

Vanspor oynadığı son 5 lig maçında galibiyet alamazken, 3 beraberlik ve 2 galibiyet alırken, ev sahibi Hekimoğlu Trabzon ise bu periyotta 2 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 galibiyet elde eden, 4 mağlubiyet, 3 beraberlik alan Van temsilcisi, Trabzon temsilcisi karşısında bu kötü gidişatına son vermek istiyor.

İlk devrede son 3 haftaya girilirken, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor ev Niğde Anadolu FK ile karşılaşacak olan Vanspor, bu maçlarda alacağı puanlarla, ilk devreyi üst sıralarda bitirmek istiyor.

Kahramanmaraş maçından sonra düşüşe geçen, aldığı mağlubiyet ve beraberlikle üst sıralardan iyice kopmaya başlayan Vanspor, Pazar günü zorlu bir mücadeleye daha çıkacak. Lider Sakaryaspor ile arasındaki puan farkı 11'çe çıkan Kırmızı- Siyahlılar, bu farkı kapatmanın hesabını yapıyor.

GRUPTA KIRAN KIRANA MAÇLAR…

Lider Sakaryaspor sahasında on ikinci sıradaki Serik Belediyespor'u konuk ederken, üçüncü sıradaki Sivas Belediyespor ise deplasmanda on dördüncü sıradaki Diyarbekirspor'la karşı karşıya gelecek.

Dördüncü sıradaki Bayburt Özel İdarespor deplasmanda bir altındaki Afjet Afyonspor'un konuğu olurken, altıncı sıradaki Çorum FK ise son sıradaki Niğde Anadolu FK'nın konuğu olacak.

Yedinci sıradaki Bodrumspor deplasmanda İnegölspor'un misafiri olurken, sekizinci sıradaki Ankaraspor ise bir altındaki Somaspor'la sahasında kozlarını paylaşacak.

Etimesgut Belediyespor deplasmanda Turgutluspor'un konuğu olurken, Sarıyer ise Adıyaman FK'nın misafiri olacak.

Ergene Velimeşe ise Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2021, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER