Vanspor güç depolamaya devam ediyor

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor, lig çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde lige hazırlanan Van temsilcisi, günde çift idman yaparak güç depoluyor.

Vanspor güç depolamaya devam ediyor

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde lige hazırlanan Vanspor'da futbolcuların keyfinin yerinde olduğu gözlemlendi.

Antrenmanlar neşeli geçerken, günde çift idmana çıkan futbolcular, lig öncesi hazır hale getiriliyor. 2023-2024 futbol sezonunda şampiyonluk hedefleyen ve güçlü rakiplerle mücadele edecek olan Van temsilcisi, bu kapsamda Van'daki kamp çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Sezon öncesi transfer çalışmalarında büyük yol kat eden ve önemli futbolcuları kadrosuna kadar Vanspor, Teknik Direktör Mustafa Sarıgül yönetiminde güç depolamaya devam ediyor.

Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla çalışmalarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde sürdüren Van temsilcisi, Temmuz ayında ise Erzurum'da ikinci dönem kamp çalışmalarına devam edecek.

7 Temmuz'a kadar Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde çalışmalarını günlük çift idmanla yürütecek olan Vanspor'un, daha sonra Erzurum'da ikinci kamp dönemine başlayacak. Burada 4-5 hazırlık maçı yapacak olan Vanspor'un 28 Ağustos'ta ilk lig maçında karşılaşacağı Bucaspor maçı için buradan İzmir'e geçmesi bekleniyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda şu ana kadar dış transferde 13 futbolcuyu renklerine bağlayan Vanspor, birçok futbolcuyla da görüşme halinde.

Dış transferde ilk olarak eski futbolcusu Medeni Bingöl'ü renklerine bağlayan Kırmızı- Siyahlı takım, daha sonra Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük, Erokspor'dan Bekir Demircan, Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut, İstanbulspor'dan Erdem Seçgin, Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere, Şanlıurfaspor'dan Alpay Koçaklı, Karacabey Belediyespor'dan Ahmet Eren, Nazilli Belediyespor Bertuğ Bayar'ı ve Gençlerbirliği Spor Kulübü forması giyen kaleci Nurullah Aslan'ı renklerine bağlamıştı.

Eksik mevkilere transfer yapmak için çalışmalarını sürdüren Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için görüşmelerini devam ettiriyor. Birkaç futbolcuyla temas halinde olan Van temsilcisi, eksik mevkilere transferler yaparak, Erzurum kampına tam kadro gitmek istiyor.

Öte yandan Vanspor'un da bulunduğu Beyaz Grupta mücadele edecek olan 1461 Trabzon FK, Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş., Afjet Afyonspor, Altınordu, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler A.Ş., Bucaspor 1928, Bursaspor, Diyarbekir Spor A.Ş., Esenler Erokspor, Karacabey Belediye Spor A.Ş., Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Kırklarelispor, Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş., Zonguldak Kömürspor A.Ş. takımları da kamp ve transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2023, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER