Vanspor, Etimesgut'u konuk ediyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın sahasında Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlılar saat 14.00'te sahasında oynayacağı maçta Ankara temsilcisini mağlup ederek, hanesine 3 puan yazdırıp, beraberlik serisini sonlandırmak istiyor.

Vanspor, Etimesgut'u konuk ediyor

Kırmızı- Siyahlılar yarın saat 14.00'te sahasında Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Hafta içerisinde deplasmanda karşılaştığı ligin güçlü takımlarından Bodrumspor ile 0-0 berabere kalan Vanspor Etimesgut Belediyespor maçını kazanarak, çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Erhan Altın teknik sorumluluğunda yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, haftayı 3 puanla kapatmanın hesabını yapıyor.

Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı Bodrumspr ile 0-0 berabere kalan ve on birinci beraberliğini alan Van temsilcisi, Etimesgut Belediyespor maçını kazanarak, hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

Son 5 lig maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik alan Van temsilcisi, yarın sahasında oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Van temsilcisi, Etimesgut Belediyespor'u mağlup ederek, bir sonraki hafta yine sahasında oynayacağı Somaspor maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak olan zorlu mücadeleyi Şevket Teker, Ferhat Çalar, Güner Mumcu Taştan ve Yunus Emre Çakar hakem dörtlüsü yönetecek.

Ligde oynadığı 32 maçlık periyotta 15 galibiyet, 11 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Vanspor, 56 puan ve +7 averajla beşinci sırada yer alırken, Etimesgut Belediyespor ise 32 maçlık periyotta 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Ankara temsilcisi 37 puanla on ikinci sırada bulunuyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Lider Sakaryaspor on sekizinci sıradaki Ergene Velimeşespor deplasmanına giderken, ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK ise sahasında on beşinci sıradaki Sarıyer'i konuk edecek.

Üçüncü sıradaki Bodrumspor, deplasmanda dokuzuncu sıradaki Somaspor'un misafiri olurken, dördüncü sıradaki Sivas Belediyespor ise on dokuzuncu sıradaki Niğde Anadolu FK'nın konuğu olacak.

Afjet Afyonspor sahasında Serik Belediyespor'u ağırlarken Çorum FK ise Ankaraspor deplasmanına gidecek.

Bayburt Özel İdarespor, İnegölspor deplasmanına giderken, Diyarbekirspor ise sahasında Turgutluspor ile kozlarını paylaşacak.

Adıyaman FK ise son sıradaki Kahramanmaraşspor'u sahasında ağırlayacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
YORUMLAR
HASAN SOYALP
HASAN SOYALP - 2 yıl Önce

SEVGİLİ EDİTÖR YARINKİ MAÇ İÇİN BÖLGE GAZETESİ OLARAK STADIN FULL DOLMASI İÇİN TARAFTARI ETKİLEYEBİLECEK TVİTLER YADA HABERLER YAPARSANIZ SİZE MİNETAR OLURUZ,YAYIN HAYATINZDA BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER