Vanspor, Diyarbekirspor'u konuk ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Vefa Group Vanspor, yarın 14.30'da sahasında Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlı takım sahasında Diyarbakır temsilcisini mağlup ederek, liderliğini sürdürmek ve son iki maçta yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Vanspor, Diyarbekirspor'u konuk ediyor

Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı Afyonspor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Vefa Group Vanspor, yarın saat 14.30'da sahasında Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek.

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor ve Afyonspor Kulübü maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki tek mağlubiyetini 1461 Trabzon FK karşısında almıştı.

Çarşamba günü deplasmanda Afyonspor Kulübü'nü Harun Kavaklıdere'nin golüyle 1-0 mağlup eden ve önemli deplasmandan 3 puanla dönen Vanspor, oynadığı 9 maçta sekizinci galibiyetini aldı.

Van temsilcisi yarın ligin onuncu hafta maçında sahasında Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek.

Hafta boyuna Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, liderliğini sürdürmek istiyor.

Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, sahasında galip gelerek puanını 27'ye çıkarmak ve istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Yarın 14.30'da oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Vanspor ilk dokuz maçında Bucaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı 2-1, Serik Belediyespor'u 2-0, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0, Kırklarelispor'u 2-1, Zonguldak Kömürspor'u 1-0, Esenler Erokspor'u 1-0, Afyonspor Kulübü'nü 1-0 mağlup ederken, 1461 Trabzon FK'ya ise 4-0 mağlup oldu.

Diyarbekirspor ise ilk dokuz maçında Adıyaman FK'yı 2-1, Serik Belediyespor'u 1-0, Kırklarelispor'u 2-0 mağlup ederken, Kırşehir FSK ile 1-1, Zonguldak Kömürspor ile 0-0, Hes İlaç Afyonspor ile 0-0 berabere kaldı. Diyarbakır temsilcisi ligdeki iki mağlubiyetini ise 1461 Trabzon FK ve Esenler Erokspor karşısında alırken, geçtiğimiz haftayı ise BAY geçmişti.

Ligde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Vanspor 24 puanla liderlik koltuğunda bulunurken, Diyarbekirspor ise 12 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14.30'da başlayacak olan zorlu mücadeleyi; Tolga Akbaba, Ali Gün, Şafak Nalbantoğlu ve Seyfettin Alper Yılmaz hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 21 puanla ikinci sırada yer alan Esenler Erokspor, Karacabey Belediyespor deplasmanına giderken, 20 puanla üçüncü sırada bulunan Ankaraspor ise sahasında 19 puan +13 averajla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK ile kozlarını paylaşacak.

19 puan +7 averajla beşinci sırada yer alan Nazilli Belediyespor, son sıradaki Zonguldak Kömürspor'u konuk ederken, 18 puanla altıncı sırada yer alan Bucaspor ise haftayı BAY geçecek.

Ankara Demirspor sahasında Serik Belediyespor'u konuk ederken, Yeni Mersin İdmanyurdu ise sahasında Afyonspor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Beyoğlu Yeni Çarşı, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü konuk ederken, Bursaspor ise sahasından Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek.

Gruptaki diğer maçta Kırklarelispor, Altınordu deplasmanına gidecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER