Vanspor, Diyarbekirspor'a konuk oluyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 14.00'te deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlılar, erteleme maçında konuk olacağı Diyarbakır temsilcisini mağlup ederek, play-off potasındaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Vanspor, Diyarbekirspor'a konuk oluyor

Kırmızı-Siyahlılar ligin 22. Haftasında oynanması gereken fakat olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen maçta bugün Diyarbekirspor'a konuk olacak. Van temsilcisi, doğu derbisini kazanarak çıkış yakalamak istiyor.

Önceki hafta deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalan, geçtiğimiz hafta ise sahasında konuk ettiği Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalan Van temsilcisi, Diyarbekirspor'u mağlup ederek, hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

Kırmızı- Siyahlılar, Diyarbakır temsilcisini mağlup ederek, puanını 53 yapmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 5 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Van temsilcisi, deplasmanda oynayacağı Diyarbekirspor maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Zorlu maça önemli futbolcularından yoksun çıkacak olan Van temsilcisi, zorlu deplasmanda kazanarak, Sarıyer maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Erhan Altın teknik sorumluluğunda zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, deplasmanda galip gelerek, ikinci devredeki çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

Zorlu mücadele bugün saat 14.00'te Diyarbakır Stadyumu'nda başlayacak. Maçı Oğuzhan Çakır, Ömer Lütfü Aydın, Servet Bozkurt ve Sinan Dereci hakem dörtlüsü yönetecek.

VANSPOR'DA TEK HEDEF 3 PUAN…

Ligde oynadığı 28 maçlık periyotta 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Vanspor, 50 puanla dördüncü sırada yer alırken, Diyarbekirspor ise 28 maçlık periyotta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Diyarbakır temsilcisi 29 puanla on dördüncü sırada bulunuyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR...

Lider Sakaryaspor sahasında Çorum FK ile karşılanırken, ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK ise Niğde Anadolu FK deplasmanına gidecek.

Üçüncü sıradaki Bodrumspor, Ergene Velimeşe deplasmanına giderken, Sivas Belediyespor ise deplasmanda Kahramanmaraşspor ile kozlarını paylaşacak.

Somaspor deplasmanda Afjet Afyonspor'un konuğu olurken, Bayburt Özel İdarespor ise Serik Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

İnelgöspor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor'un misafiri olurken, Ankaraspor ise Adıyaman FK deplasmanına gidecek.

Sarıyer ise Turgutluspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER