Vanspor'dan bir transfer daha…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele Vanspor, son olarak Akhisar Belediyespor forması giyen, forvet-kanat oyuncusu Serkan Sefil'i kadrosuna kattı.

Vanspor'dan bir transfer daha…

Vanspor, ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında daha önce görüşme gerçekleştirdiği Akhisar Belediyespor forması giyen, forvet-kanat oyuncusu Serkan Sefil'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Daha önce Altınordu forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Oymak, Amed Spor Kulübü'nden Tayyip Kanarya, Tarsus İdman Yurdu'ndan kaleci Barış Türkmen, Uşakspor'dan Onucan Güler, Sarıyer'den Nuri Terliksiz'i, Diyarbekirspor'dan Şerif Doğan'ı kadrosuna katan Vanspor, son olarak Akhisar Belediyespor forması giyen, forvet-kanat oyuncusu Serkan Sefil'i de kadrosuna katmayı başardı.

Ligin ikinci devresine Pazarspor ve Fethiyespor galibiyetiyle başlayan, zorlu 1461 Trabzon FK deplasmanından 1 puan çıkaran Vanspor, bir yandan da eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam ediyor.

Van temsilcisi bu kapsamda, Altınordu forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Oymak, Amed Spor Kulübü'nde top koşturan santrafor oyuncusu Tayyib Kanarya, Tarsus İdman Yurdu'ndan kaleci Barış Türkmen, Uşakspor forması giyen Onurcan Güler, Sarıyer forması giyen Nuri Terliksiz, Diyarbekirspor'dan Şerif Doğan'ın ardından, son olarak Akhisar Belediyespor forması giyen, forvet-kanat oyuncusu Serkan Sefil'e imzayı attırdı.

Ligin ikinci devresi öncesi Batuhan Karadeniz, Yaser Hacımustafaoğlu, Onur Tekin, Alihan Kubalas  ve Muhsin Yıldırım ile yollarını ayıran, Furkan İnce'yi ise Edirnespor'a kiralayan Van temsilcisi, eksik mevkilerine transfer yapmaya devam ediyor.

Dış transferde Emre Oymak, Tayyip Kanarya, Barış Türkmen, Onurcan Güler, Nuri Terliksiz ve Şerif Doğan, Serkan Sefil'i kadrosuna katan Vanspor, altyapı U19 takımından Servet Aslan ve Baran Durak'la da devre arası kampında profesyonel sözleşme imzaladı.

SERKAN SEFİL KİMDİR?

1999 yılında Gaziantep'te dünyaya gelen Serkan Sefil, futbol kariyerine Şahinbey alt yapısında başladı. Daha sonra Galatasaray U16, U17, U19 ve U21 takımlarında forma giyen Serkan Sefil, daha sonra İspanya'nın yolunu tuttu.

İspanya'da UD Almansa ve AD Alcorcón B takımlarında forma giyen Serkan Sefil, tekrar Türkiye'ye dönüş yaptı. 1928 Bucaspor, Şanlıurfaspor ve son olarak Akhisar forması giyen Serkan Sefil, kariyerinde 55 resmi maça çıktı.

Oynadığı maçlarda 8 gol, 2 asist katkısında bulunan Serkan Sefil, 2 bin 380 dakika sahada kaldı. Serkan Sefil, bu periyotta hiç kırmızı kart görmezken, 5 sarı kart gördü.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER