Vanspor'dan 2 takviye daha…

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, transferin son gününde 2 takviye daha yaptı. Van temsilcisi bu kapsamda son olarak Gençlerbirliği'nden orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem ve Hakkari Zap Spor'dan forvet oyuncusu Mehmet Can Davarcıoğlu ile anlaşmaya vardı.

Vanspor'dan 2 takviye daha…

26 Haziran 2023 tarihinde başlayan birinci transfer ve tescil dönemiyle birlikte iç transferde Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Onurcan Güler, Yusuf Şengüler ve Şerif Doğan ile yola devam kararı alan Vanspor, dış transferde ise birçok ismi kadrosuna kattı.

Dış transferde ilk olarak eski futbolcusu Medeni Bingöl'ü renklerine başlayan Vanspor, daha sonra Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük, Erokspor'dan Bekir Demircan, Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut, İstanbulspor'dan Erdem Seçgin, Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere, Şanlıurfaspor'dan Alpay Koçaklı, Karacabey Belediyespor'dan Ahmet Eren, Nazilli Belediyespor Bertuğ Bayar, Gençlerbirliği Spor Kulübü'nden kaleci Nurullah Aslan'ı Karagümrük Spor Kulübü'nden Berke Demircan'ı, Çorum FK'dan Emre Öztürk, Etimesgut Belediyespor'dar Yunus Emre Yalçın, Gençlerbirliği'nden Zafer Göktuğ Erdem ve Hakkari Zap Spor'dan Mehmet Can Davarcıoğlu ile anlaşma sağladı.

ZAFER GÖKTUĞ ERDEM KİMDİR?

2003 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen Zafer Göktuğ Erdem, futbola Gençlerbirliği alt yapısında başladı. Daha sonra Gençlerbirliği U19, Hacettepe, Gençlerbirliği takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 64 resmi maça çıkan Zafer Göktuğ Erdem, 12 gol atarken, 2 asist katkısında bulundu. 3 bin 420 dakika sahada kalan Zafer Göktuğ Erdem, bu periyotta 12 sarı kart gördü.

Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği formasıyla 19 resmi maçta forma giyen Zafer Göktuğ Erdem, 1 gol, 2 asist katkısında bulundu.

MEHMET CAN DAVARCIOĞLU KİMDİR?

2003 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen Mehmet Can Davarcıoğlu ise, futbola Maraşgücüspor'da başladı. Daha sonra Arsan Sümerspor, Çayıralan Esnafspor, Andıran Yeşildağ, İslahiye Belediye Gençlikspor, Kahramanmaraş Kurtuluş Spor ve Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zap Spor Kulübü'nde forma giydi.

BAL Ligi'nden 8 maçta forma giyen Mehmet Can Davarcıoğlu gol ve asist katkısında bulunamadı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER