Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

2023-2024 futbol sezonunun on dördüncü hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor ile 2-2 berabere kalan Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve takımının ilk golünü kaydeden Muhammed Ali Doğan'ın yanı sıra, savunmada önemli işlere imza atan Furkan Saki, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin on dördüncü hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor ile 2-2 berabere kalarak puanını 29'a çıkarmıştı.

Ligdeki ikinci beraberliğini Ankaraspor karşısında alan Van temsilcisi 29 puanla ikinci sırada yer alıyor. Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki iki mağlubiyetini ise 1461 Trabzon FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında aldı.

Gruptaki ikinci beraberliğini ise Ankaraspor karşısında alan ve oynadığı son 3 maçta galibiyetle tanışamayan Vanspor, bu periyotta 7 puan kaybetti. Lider Ensenler Erokspor ile arasındaki puan farkı dörde yükselen Van temsilcisinde geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Mustafa Sarıgül de görevini bırakmıştı.

Sarıgül'ün ayrılışının ardından Teknik Direktörlüğü Ersin Aka'yı getiren Van temsilcisi, ilk devre kalan 5 maçını kazanmak istiyor.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Ankaraspor karşısında üstün bir performans ortaya koyan ve takımının ilk golünü kaydeden Muhammed Ali Doğan ve savunmada önemli işlere imza atan Furkan Saki de yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Nazilli Belediyespor'dan Salih Kavrazlı, Afyonspor Kulübü'nden Ergin Keleş, Bursaspor'dan Çağatay Yılmaz, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nden Cerem Talha Dinçer, Karacabey Belediyespor'dan Ömer Faruk Yücel, Esenler Erokspor'dan Eşref Korkmazoğlu, Bucaspor'dan Onur Özcan, 1461 Trabzon FK'dan Abdulkadir Korkut ve Ankaraspor'dan Anıl Atağ yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER