Vanspor'da taşlar yerinden oynadı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor'da, taşlar yerinden oynamaya başladı. Son iki haftada oynadığı 2 maçı da farklı skorlarla kaybeden Vanspor'da, moraller istenilen seviyede değil.

Vanspor'da taşlar yerinden oynadı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor'da maddi krizin baş göstermesinin ardından önceki gün futbolcular antrenmana çıkmazken, Futbol Şube Sorumlusu Oktay Ukay ise bundan dolayı istifa ettiğini açıkladı.

Son iki maçta sahadan üst üste mağlubiyetle ayrılan Vanspor'da, işler yolunda gitmiyor. Perşembe günü futbolcular alacaklarını alamadıkları için antrenmana çıkmazken, bugün oynanacak olan Sarıyer maçı öncesi, takımda moraller yerinde değil.

Bugün sahasında Sarıyer ile karşılaşacak olan Vanspor'da futbolcular maaşlarının ödenmemesi nedeniyle yapılması planlanan antrenmana çıkmayarak yönetimi boykot etti.

Konuyla ilgili kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken, yönetimin futbolcuları ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Futbolcuların bu kararı sonrası Futbol Şube Sorumlusu Oktay Ukay ise istifa ettiğini açıkladı.

Son iki haftada oynadığı maçlarda Sivas Belediyespor'a 3-0, Bayburt Özel İdarespor'a ise 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan Vanspor'da, işler arap saçına döndü. Futbolcular peşinat, maç başı ve primlerini alamadıkları için antrenmana çıkmama kararı aldı.

Sarıyer maçı öncesi futbolcuların böyle bir tavır sergilemesi, taraftarlar tarafından büyük bir tepkiye neden olurken, bugünkü zorlu maçın sonucuna da nasıl etki edeceği merak ediliyor.

Futbolcuların bu tavrından sonra Futbol Şube Sorumlusu Oktay Ukay yaptığı açıklamada, "Futbolcuların alacaklarından dolayı idmana çıkmamalarını yönetici olarak kabullenmediğim için istifa ediyorum. Bundan sonraki süreçte Vanspor'un bir taraftarı olarak takip edeceğim" ifadelerine yer verdi.

Son 2 maçta üst üste kaybeden Vanspor, bugün sahasında Sarıyer'i konuk edecek. Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşmada Sait Tuzcu, Birtan Yavuz, Burak Celep ve Göksu Furkan Güngör hakem dörtlüsü düdük çalacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Hekimoğlu Trabzon sahasında ligin son sırasındaki Kahramanmaraşspor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Sivas Belediyespor ise beşinci sıradaki Ankaraspor'u konuk edecek.

Üçüncü sıradaki Çorum FK, Bodrumspor'u ağırlarken, dördüncü sıradaki Sakaryaspor ise Adıyaman FK'nın konuğu olacak.

Altıncı sıradaki Bayburt Özel İdarespor, Somaspor'un misafiri olurken, Afjet Afyonspor, sahasında Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya gelecek.

Diyarbekirspor, sahasında Etimesgut Belediyespor'u konuk ederken, İnegölspor ise Serik Belediyespor'u ağırlayacak.

Niğde Anadolu FK ise sahasında Turgutluspor ile kozlarını paylaşacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER