Vanspor'da hedefe doğru

Öncellikle şunu belirtmekte fayda vardır. Ülkemizin yaşamış olduğu deprem felaketi hepimizi derinden üzmüştür.

Vanspor'da hedefe doğru

Gün birlik beraberlik kaynaşma ve yardımlaşma günüdür. Gün depremzede insanlarımızın yaralarını birlikte sarma günüdür.

Ne yazık ki Bursa'da hem de bir spor müsabakasında yaşanılan olaylarda bizleri derinden üzmüştür. Bu spor müsabakasına olaylar yerine birlik ve beraberlik sahaya yansıtılsaydı inanın her şey çok daha güzel olacaktı. Spor güzelliktir, kardeşliktir dostluktur.

Bursaspor ile Amedspor maçında yaşanılan olayları kınıyor, tekrarlanmamasını yürekten diliyoruz.

Gelelim Vanspor'a.

Haftalardır mağlubiyet yüzü görmeyen takımımızı Kırklarelispor galibiyetinden dolayı tebrik ediyoruz.

Bu kritik maçta alınan 3 puanla potadaki konumumuz daha da mükemmel bir hale gelmiştir. Artık potada kopacak bir durumda değil, Şampiyonluğa giden bir konumdayız.

Ligin 25. Hafta maçlarında potadaki takımlardan Kocaelispor, Vanspor ve İskenderunspor haftayı galibiyetle kapatırken, 1461 Trabzon 3 Bucaspor ise haftayı 1 puan kayıpla kapattı. Bu sonuçlarla Kocaelispor liderliğini sürdürürken, Vanspor, İskenderun ve Bucaspor ise eşit puanla (46) haftayı kapatmış oldu.

Temsilcimiz Vanspor yakaladığı istikrarlı gidişatını 12 haftadır sürdürüyor.

Ligin 13.  Haftasında 17 puanla 11. Sırada yer alan ekibimiz ligin 14. Haftasından itibaren yakaladığı istikrarlı çıkışla mağlubiyet yüzü görmeden hanesine 29 puan yazdırıp bugün 2. Sırada yer alan takımla aynı puana sahip. Bu gerçekten alkışlanması gereken büyük bir başarıdır.

Bu istikrarlı gidişatın sonu inanıyoruz ki Şampiyonluk olacaktır.  Lider Kocaelispor'la aramızda sadece 8 puanlık bir fark var. Önümüzde de uzun bir maraton var. Bu maratonda aradaki bu puan farkı kapatılabilecek bir farktır.

Takımımız bu inanmışlık ve bu mücadeleyle kazanarak yoluna devam etsin. Gerisi kendiliğinden gelecektir. Yani Lider önümüzdeki bu maratonda mutlaka puan kayıpları yaşayacaktır. Şimdi önümüzde Cumartesi oynayacağımız rakibimiz olan İskenderunspor karşılaşması var.

Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puan bizim için 6 puan değerinde olacaktır. Şimdiden tamamıyla bu kritik maça adapte olmalıyız.

Bu kritik ve zorlu karşılaşmada taraftar desteğine büyük ihtiyaç olacaktır.

O açıdan Cumartesi günü mutlaka tribünleri ful doldurmalıyız.

46 puana sahip 2 takımın mücadelesinde sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyor, tekrar Kırklarelispor galibiyetinden dolayı takımımızı yürekten tebrik ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29