Vanspor'da Cem ve İlter ile yollar ayrıldı

Vanspor Futbol Kulübü’nde bekleneni veremeyen İlter Ayyıldız ve Cem Özdemir ile yollar ayrıldı. İki oyuncu da Konya’ya götürülmedi.

Vanspor'da Cem ve İlter ile yollar ayrıldı

   Vanspor’un, transferin son gününde Sivasspor’dan transfer edilen orta saha oyuncusu Cem Özdemir ile Sarıyer’den transfer edilen sol kanat oyuncusu İlter Ayyıldız ile yollarını ayırdığı öğrenildi. Vanspor’a transfer oldukları günden bu yana, pek fazla şans bulamayan ve takıma katkı sunamayan futbolcular ille sözleşmesi feshine gidildi.

  İlter Ayyıldız, Vanspor’a transfer olduğu günden bu yana 66 dakika süre alırken, gol ve asist katkısı sunamadı. Cem Özdemir ise, 161 dakikada oyunda kalarak, 1 asist katkısında bulundu.

  CEM ÖZDEMİR’İN KARİYERİ

  Adanaspor alt yapısında yetişen Cem Özdemir, Seyhan Belediyespor alt yapısı, Adanaspor U21, Adanaspor alt yapısı, Adanaspor, Sivasspor, Karabükspor ve Manisa Futbol Kulübü’nde futbol oynadı. Futbol kariyeri boyunca 154 maça çıkan ve 7 bin 389 dakika sahada kalan Cem Özdemir, 15 gol atıp, 9 asist yaptı.

  İLTER AYYILDIZ’IN KARİYERİ

  Avusturya’nın Union Mauer Altyapısında futbola başlayan İlter Ayyıldız ise, FC Admira Wacker Mödling Jgd, AKA Admira Wacker Mödling U15, AKA Admira Wacker Mödling U16, AKA Admira Wacker Mödling U17, AKA Admira Wacker Mödling U18, AKA Admira Wacker Mödling U19, SV Schwechat II, SV Horn, Amed SK, Nazilli Belediyespor, Kırklarelispor ve Sarıyer’de futbol oynadı. Kariyeri boyunca 140 maça çıkan İlter Ayyıldız, 7 bin 833 dakika saha kalırken, 19 gol atıp, 5 asist katkısında bulundu.Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29