Vanspor, bugün Ankara Demirspor'un konuğu…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı son 6 maçta galip gelemeyen Vanspor, bugün saat 13.00'te deplasmanda karşılaşacağı Ankara Demirspor'u mağlup ederek, haftalar sonra galibiyet almak istiyor.

Vanspor, bugün Ankara Demirspor'un konuğu…

Van temsilcisi, bugün saat 13.00'te deplasmanda Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı son 6 maçta 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor, galibiyete hasret kaldı. Zorlu deplasmanda Başkent temsilcisini mağlup etmek isteyen Van temsilcisi, 3 puan için mücadele edecek.

Son olarak sahasında konuk ettiği Beyoğlu Yeni Çarşı'ya 2-1 mağlup olan Vanspor, ağır yara almıştı. Bu mağlubiyet sonrası teknik direktör Ersin Aka ile yollar alırken, göreve ise Murat Yıldırım getirilmişti. Bugün Ankara Demirspor karşısında çıkış arayacak olan Van temsilcisi, ligde oynadığı 16 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Van temsilcisi bugün saat 13.00'te ligin on sekizinci hafta maçında deplasmanda Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Murat Yıldırım sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, yeni bir galibiyet serisi hedefliyor.

Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, deplasmanda galip gelerek puanını 34'de çıkarmak istiyor.

TCDD Ankara Demirspor Stadında saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadeleyi; Yusuf Adnan Kendiriciler, Selim Şenöz, Şükrü Çavcı ve Ugurcan Gökler hakem dörtlüsü yönetecek.

Ligde oynadığı 16 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Vanspor 31 puanla üçüncü sırada yer alırken, oynadığı 16 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Ankara temsilcisi 23 puanla sekizinci sırada yer  alıyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 37 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, deplasmanda Adıyaman FK ile karşı karşıya gelirken, 34 puanla ikinci sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise deplasmanda Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

30 puanla dördüncü sırada bulunan Bucaspor 1928 sahasında Afyonspor Kulübü'nü konuk ederken, 28 puanla beşinci sırada yer alan Ankaraspor ise Nazilli Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

27 puanla altıncı sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelirken, Diyarbekirspor ise Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Karacabey Belediyespor, Altınordu deplasmanına giderken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise sahasında son sıradaki Zonguldak Kömürspor'ü konuk edecek.

Kırklarelispor ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER