Vanspor, Beyoğlu Yeni Çarşı'yı konuk ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor, yarın 14.00'te sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlı takım sahasında, taraftarının desteğiyle İstanbul temsilcisini mağlup ederek, haftalar sonra galibiyetle tanışmak istiyor.

Vanspor, Beyoğlu Yeni Çarşı'yı konuk ediyor

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki iki mağlubiyetini ise 1461 Trabzon FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında aldı.

Daha sonra oynadığı Karacabey Belediyespor, Ankaraspor, Nazilli Belediyespor ve Altınordu maçlarından beraberlikle ayrılan ve önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, bu periyotta 11 puan kaybetti.

Van temsilcisi, yarın saat 14.00'te sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı son 5 maçta 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor, lider Esenler Erokspor'la arasındaki puan farkının 6'ya yükselmesine müsaade ederken, ikinci sıradaki yerini ise averaj farkıyla 1461 Trabzon FK'ya kaptırdı.

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Turdan katılım sağlayan Vanspor, Mondihome Kayserispor'a 4-0 mağlup olarak, kupaya ilk turdan veda etti. Yarın Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında çıkış arayacak olan Van temsilcisi, ligde oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı.

Van temsilcisi yarın ligin on yedinci hafta maçında sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Ersin Aka sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Beyoğlu Yeni Çarşı maçının hazırlıklarını tamamlayan Vanspor, sahasında karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, yeni bir galibiyet serisi hedefliyor.

Beyoğlu Yeni Çarşı maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, sahasında galip gelerek puanını 34'de çıkarmak istiyor. Van temsilcisinin rakibini mağlup ederek, yeni bir seriye imza atmanın hesabını yapıyor.

Yarın saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Zorlu mücadeleyi; Yunus Emre Çakar, Barış Sun, Muhammet Oğuzhan Öztaş ve Erdem Temel dörtlüsü yönetecek.

Ligde oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor 31 puan +4 averajla üçüncü sırada yer alırken, oynadığı 15 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan İstanbul temsilcisi  ise, 14 puan -6 averajla on üçüncü sırada yer  alıyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 37 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, sahasında 27 puanla beşinci sırada yer alan Bucaspor 1928'i konuk ederken, 31 puan +18 averajla ikinci sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise, sahasında Adıyaman FK'yı misafir edecek.

28 puanla dördüncü sırada yer alan Ankaraspor, haftayı BAY geçerken, 26 puan +9 averajla altıncı sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurdu ise, sahasında Altınordu'ya konuk edecek.

Nazilli Belediyespor, Karacabey Belediyespor'a konuk olurken, Ankara Demirspor ise Diyarbekirspor'a konuk olacak.

Afyonspor Kulübü, sahasında Bursaspor'u konuk ederken, Kırklarelispor ise sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü ağırlayacak.

Zonguldak Kömürspor ise sahasında Serik Belediyespor karşısında 3 puan arayacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2023, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER