Vanspor, Başkent'te puan peşinde

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor, Başkent'te 3 puan için sahaya çıkıyor.

Vanspor, Başkent'te puan peşinde

Geçtiğimiz Pazar günü sahasında Bodrumspor'a 3-1 mağlup olan Vanspor, bugün karşılaşacağı Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor'u mağlup etmek istiyor.

Hafta boyunca zorlu maçın çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, Başkent'ten 3 puanla dönmek istiyor. Bugün saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadelede, iki takım üç puan için sahaya çıkacak.

Ligde oynadığı 13 maçlık periyotta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Vanspor, 24 puanla altın sırada yer alırken, rakip Etimesgut Belediyespor ise bu periyotta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 18 puanla on ikinci sırada yer alıyor.

Ligde son haftalarda istediği futbolu sahaya yansıtamayan Vanspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Başkent ekibini mağlup etmek istiyor.

Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu'nda bugün saat 13.00'te başlayacak olan zorlu karşılaşmada, Eren Gökmen, Muhammet Oğuzhan Öztaç, Haydar Avcı ve Taner Tuncer hakem dörtlüsü düdük çalacak.

Vanspor oynadığı son 5 lig maçında 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, Etimesgut Belediyespor ise 5 maçlık periyotta 2 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Sakaryaspor, sahasında on yedinci sıradaki Ergene Velimeşe'yi konuk ederken, ikinci sıradaki Hekimoğlu Trabzon ise deplasmanda on beşinci sıradaki Sarıyer'in konuğu olacak.

Üçüncü sıradaki Sivas Belediyespor sahasında on sekizinci sıradaki Niğde Anadolu FK'yı konur ederken, dördüncü sıradaki Çorum FK ise dokuzuncu sıradaki Ankaraspor'u konuk edecek.

Beşinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor sahasında on dördüncü sıradaki İnegölspor'u ağırlarken, yedinci sıradaki Bodrumspor sahasında sekizinci sıradaki Somaspor'u misafir edecek.

Onuncu sıradaki Afjet Afyonspor deplasmanda on birinci Serik Belediyespor'a konuk olurken, on üçüncü sıradaki Diyarbekirspor ise on altıncı sıradaki Turgutluspor'a konuk olacak.

Son sıradaki iki takımın mücadelesinde Kahramanmaraşspor ile Adıyaman FK kozlarını paylaşacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER