Vanspor, Ankaraspor'un konuğu…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Vefa Group Vanspor, bugün saat 13.00'te deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlı takım deplasmanda Başkent temsilcisini mağlup ederek, yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Vanspor, Ankaraspor'un konuğu…

Geçtiğimiz hafta sahasında karşılaştığı Karacabey Belediyespor ile 1-1 berabere kalan ve önemli bir fırsatı değerlendiremeyen Vanspor, son oynadığı iki maçta 5 puan kaybetti. Van temsilcisi, bugün saat 13.00'te deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek.

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki iki mağlubiyetini ise 1461 Trabzon FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında aldı.

Geçtiğimiz hafta ise Karacabey Belediyespor karşısında ligdeki ilk beraberliğini alan Vanspor, lider Esenler Erokspor'un kazanmasıyla arasındaki puan farkı 2'ye yükseldi. Bugün Başkentte çıkış arayacak olan Van temsilcisi, ligde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Van temsilcisi bugün saat 13.00'te ligin on dördüncü hafta maçında deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Ankaraspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, lider olmak için Esenler Erokspor'un mağlup olması bekleyecek.

Ankaraspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, deplasmanda galip gelerek puanını 31 çıkarmak istiyor. Van temsilcisinin rakibini mağlup ederek, yeniden liderlik koltuğunu eline geçirebilmesi için ise Esenler Erokspor'un puan kaybetmesi gerekiyor.

Bugün saat 13.00'te Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Zorlu mücadeleyi; Necati Selçuk Şahin, Osman Baruk, Halit Karacabay ve Ramazan Haymana hakem dörtlüsü yönetecek.

Ligde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Vanspor 28 puan +4 averajla ikinci sırada yer alırken, oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Başkent temsilcisi  ise, 25 puanla üçüncü sırada yer  alıyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 30 puan +18 averajla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Kulübü'ne konuk olurken, 24 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise, Ankara Demirspor deplasmanına gidecek.

23 puanla beşinci sırada yer alan Bucaspor sahasında Kırklarelispor'u konuk ederken, 22 puanla beşinci sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurdu ise Karacabey Belediyespor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Nazilli Belediyespor sahasında Diyarbekirspor'u konuk ederken, Afyonspor Kulübü ise Altınordu ile deplasmanda 3 puan mücadelesi verecek.

Bursaspor sahasında Zonguldak Kömürspor'u konuk ederken, Adıyaman FK ise son sıradaki Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü ağırlayacak.

Serik Belediyespor ise haftayı BAY geçecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER