Vanspor, Afyon'dan 3 puanla dönüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Afyonspor Kulübü'nü Harun Kavaklıdere'nin 47. dakikada kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.

Vanspor, Afyon'dan 3 puanla dönüyor

Cumartesi günü sahasında konuk ettiği lider Esenler Erokspor'u 1-0 mağlup eden ve yeniden liderlik koltuğunun sahibi olan Vefa Group Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Afyonspor Kulübü'nü de 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Kırmızı- Siyahlı takım Afyon deplasmanında aldığı 3 puanla liderliğini sürdürdü.

Hes İlaç Afyonspor Kulübü Tolga Şanbay teknik sorumluluğunda sahaya; Boran Güngör, Ali Mert Aydın, Sühely Çetin, Serdar Güncü, Eray Akar, Anıl Gözütok, Kerem Kaya, İsmail Hakkı Doğan, Mehmet Alaeddinoğlu, Bartu Göçmen ve Muhammet Enes Erdem onbiri ile çıktı.

Vanspor ise Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Ahmet Eren, Harun Kavaklıdere, Bertuğ Bayar, Bekir Can Kara, Ahmet Ülük, Muhammed Ali Doğan, Emre Öztürk, Erdem Seçgin, Şerif Doğan ve Burak Kavlak onbiri ile çıktı.

Afyon Zafer Stadı'nda saat 14.00'te başlayan zorlu mücadeleyi; Alper Oran, Anıl Küçükkaraca, Ferhat Çalar ve Mertcan Erölmez hakem dörtlüsü yönetti.

Afyonspor- Vanspor maçında ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

47. dakikada Vanspor 1-0 öne geçti. Sağ kanattan gelişen Vanspor atağından Bekir Can’ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Harun Kavaklıdere fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçta başka önemli atak olmayınca Vanspor maçı 1-0 kazandı.

Van temsilcisi bu galibiyetle puanını 24’e yükseltirken, Afyonspor 6 puanda kaldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2023, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER