Vanspor, Adıyaman FK'yı konuk edecek

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve sezona Bucaspor galibiyetiyle başlayan Vanspor, yarın saat 16.00'da Adıyaman Futbol Kulübü'nü konuk edecek. Kırmızı- Siyahlı takım taraftarıyla buluşacağı maçta rakibini mağlup ederek, 2'de 2 yapmak istiyor.

Vanspor, Adıyaman FK'yı konuk edecek

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan ve dikkatleri üzerine çeken Vanspor, yarın saat 16.00'da sahasında ligin ikinci hafta maçında Adıyaman Futbol Kulübü'yle karşı karşıya gelecek.

Hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Adıyaman FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında konuk edeceği rakibini mağlup ederek, ikinci galibiyetin almak istiyor.

Adıyaman FK maçının hazırlıklarını tamamlayan Vanspor, 2023-2024 futbol sezonunda taraftarıyla bulaşacağı maçta galip gelerek moralini üst seviyeye çıkarmayı hedefleniyor.

Yarın saat 16.00'da oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi beklenirken,  Vanspor ilk maçında deplasmanda Bucaspor'u 1-0 mağlup ederken, Adıyaman FK ise sahasında Diyarbekirspor'a 2-1 mağlup olmuştu.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda yarın saat 16.00'da başlayacak olan zorla mücadeleyi Berkay Erdemir, Ahmet Şimşek, Uğur Başdaş ve Berk Çekal hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor, Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda ilk maçta sahaya; Nurullah Aslan, Furkan Saki, Kerem Çağatay, Harun Kavaklıdere, Bertuğ Bayar, Bekir Can Kara, Hasan Bilal, Erdem Seçgin, Medeni Bingöl, Abdulcebrail Akbulut ve Burak Kavlak onbiri ile çıkmıştı. Van temsilcisinin bu maça da büyük oranla aynı onbirle çıkması beklenirken, Bucaspor maçında kırmızı kart gören Burak Kavlak'ın yerine Emre Öztürk'ün oynaması bekleniyor.

Konuk Adıyaman FK ise, Erol Kapusuz teknik sorumluluğunda geçtiğimiz maçta sahaya; Melih Ağa, Ferhat Şenses, Nihat Koç, Atakan Ekiz, Burak Gürler, Yusuf Akın, Salim İyik, Sadık Eren Yıldırım, Alperen Keleş, Hüseyin Çakmak ve Muhammed Furkan Demir onbiri ile çıkmıştı. Vanspor maçına da aynı onbirle çıkması bekleniyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 3 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor sahasında Kırklarelispor'u konuk ederken, ikinci sırada yer alan Nazilli Belediyespor ise, evinde Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri'yle kozlarını paylaşacak.

Üçüncü sıradaki Ankara Demirspor, beşinci sıradaki Ankaraspor deplasmanına giderken, dördüncü sıradaki Diyarbekirspor ise evinde yedinci sıradaki Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bursaspor, Karacabey Belediyespor deplasmanına giderken, Yeni Mersin İdman Yurdu ise evinde Bucaspor 1928'i ağırlayacak.

1461 Trabzon FK evinde Zonguldak Kömürspor'u misafir ederken, Afyonspor Kulübü ile Kırşehir Futbol Spor Kulübü ilk galibiyetlerini almak için mücadele edecek.

Altınordu ise haftayı BAY geçen taraf olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER