Vanspor- Adıyaman FK maçının bilet fiyatları belli oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında saat 16.00'da ligin ilk maçında Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlı takımın taraftarıyla buluşacağı maç öncesi bilet fiyatları da belli oldu.

Vanspor- Adıyaman FK maçının bilet fiyatları belli oldu

Vanspor Futbol Kulübü yönetimi sezonun içerideki ilk maçı öncesi kale arkası için 50, maraton için ise bilet fiyatını 100 TL olarak belirledi. Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen zorlu mücadele Pazar günü saat 16.00'da başlayacak.

Adıyaman maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Vanspor Futbol Kulübü, maça gelecek olan taraftarların biletlerini stadyum önündeki gişelerden temin edilebileceğini duyurdu.

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü evinde ligin ikinci maçında Adıyaman FK karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta ligin ilk maçında deplasmanda Bucaspor 1928'i Harun Kavaklıdere'nin kaydettiği golle 1-0 mağlup eden Vanspor, Adıyaman FK maçında taraftarıyla buluşacak.

Tüm gözlerin çevrildiği zorlu maçın kıyasıya mücadeleye sahne olması bekleniyor. Van protokolünün de yoğun ilgi göstermesi beklenen maçta, iki takım da 3 puan için mücadele edecek.

Pazar günü saat 16.00'da sahasında lider Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Siyahlı ekip, güçlü rakibini mağlup ederek, puanını 6 yükseltmek ve kayıpsız yoluna devam etmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı zorlu Bucaspor'u 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdıran Van temsilcisi, sahasında oynayacağı Adıyaman FK maçını da kayıpsız geçmek istiyor.

Adıyaman FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı- Siyahlı takımda tek hedef galibiyet.

Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Adıyaman FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

STADYUMDAKİ ÇİM BAKIMI VE ONARIM ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Öte yandan Pazar günü sezonun ilk maçına ev sahipliği yapacak olan Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda çim bakımı ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, içerideki sezonun ilk maçı öncesi Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulunarak, son çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müdür Özsoy, stadyumun yeni sezona hazır hale getirilmesinde emeği geçen personellere teşekkür etti.

VANSPOR FK: KORSAN ÜRÜN SATIŞI KULÜBE İHANETTİR!

Öte yandan Vanspor Futbol Kulübü, takımın lisanslı ürünlerinin izinsiz ve usulsüz olarak satıldığının tespit edildiğini belirterek, "Şehrimizin ortak değeri olan takımımızın lisanslı ürünlerinin izinsiz ve usulsüz olarak satıldığı tespit edilmiştir. Bu işletmeler hakkında gerekli resmi İşlemler ve şikâyetler yapılmıştır. Vanspor'a gönül vermiş taraftarlarımızdan ricamız, bu tür korsan ürün satışı yapılan yerleri şikayet etmeleri ve kesinlikle korsan veya lisanssız ürünler almamalarıdır. Vanspor'a ait tüm lisanslı ürünler, yalnızca Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan store mağazamızda yer almaktadır. Başka bir satış noktamız bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2023, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER