Vanspor, 9 haftadır mağlup olmuyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, 9 hafta üst üste oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi. Kırmızı- Siyahlılar ligin ikinci devresinde sadece 1 mağlubiyet alırken, 6 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Vanspor, 9 haftadır mağlup olmuyor

Kırmızı grupta ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalayan Vanspor, rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. Erteleme maçında deplasmanda Diyarbekirspor'u 1-0 mağlup eden Vanspor, yenilmezlik serisini sürdürdü.

Ligin ikinci devresinde ilk maçta Adıyaman FK'ya 3-1 mağlup olduktan sonra Turgay Karatekin'in istifasıyla takım başına getirilen Erhan Altın yönetiminde 9 maça çıkan Van temsilcisi, bu süreçte mağlubiyet yüzü görmedi.

Erteleme maçında Diyarbekirspor deplasmanında Hamza Küçükköylü'nün penaltıdan kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup eden ve altın değerinde 3 puanı hanesine yazdıran Vanspor, istikrarlı çıkışını sürdürüyor.

İkinci devrede ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Van temsilcisi, bir üst lige çıkmak için mücadele ediyor. Diyarbekir galibiyetiyle play-off potasındaki yerini koruyan ve 53 puanla dördüncü sıradaki yerini sağlamlaştıran Vanspor, bundan sonraki süreçte oynayacağı maçları da kazanarak, çıkışını devam ettirmek istiyor.

Ligin ikinci devresine 3-1'lik Adıyaman FK mağlubiyetiyle başlayan Kırmızı- Siyahlılar, ardından oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmedi. İkinci devrenin ikinci maçında evinde Ergene Velimeşe'yi 3-1'le geçen Vanspor, bir sonraki hafta deplasmanda Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ardından evinde Afjet Afyonspor'u 2-1'le geçen Vanspor, yine bir hafta sonra sahasında konuk ettiği Turgutluspor'u 1-0'la geçti.

Deplasmanda Serik Belediyespor'u 2-1'le geçen Vanspor, bir sonraki hafta sahasında Kahramanmaraşspor'u da 1-0'a geçmeyi başardı.

Zorlu deplasmanda 2-0 öne geçtiği maçta Sivas Belediyespor'la 2-2 berabere kalan, bir sonraki hafta sahasında yine 1-0 öne geçtiği maçta Bayburt Özel İdarespor'la 1-1 berabere kalan Vanspor, erteleme maçında ise Diyarbekirspor'u 1-0'la geçerek, çıkışını devam ettirdi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER