Vanspor, 6 puan değerinde bir maça çıkıyor

Temsilcimiz Vanspor, bugün evinde kendisiyle aynı puanda bulunan İskenderunspor ile 6 puan değerinde bir maça çıkıyor. Saat 14.00 oynanacak olan maçı kazanan taraf, üç puan almakla yetinmeyecek, rakibinin üç puan kaybetmesine yol açacak.

Vanspor, 6 puan değerinde bir maça çıkıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün evinde ligin güçlü takımlarından İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Kırklarelispor'u uzatmalarda 1-0 mağlup eden Vanspor, bugün saat 14.00'te, 45 puanla üçüncü sırada yer alan İskenderunspor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Hafta boyunca zorlu mücadelenin hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, zorlu maçtan üç puan çıkarmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 11 lig maçında 9 galibiyet ve 2 beraberlik alan Van temsilcisi bu periyotta 29 puan topladı. İlk devrenin son haftalarında ortaya koyduğu başarılı çıkışı Pazarspor, Fethiyespor, Adıyaman FK karşısında da sürdüren, zorlu 1461 Trabzon FK deplasmanından da 1 puan çıkaran Vanspor, istikrarlı gidişatını Kırklarelispor karşısında da sürdürdü.

Ligde oynadığı 24 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde ise 18 gol gördü. Kırmızı- Siyahlı takım rakibi İskenderunspor'u evinde mağlup ederek, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Hafta boyunca Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, İskenderunspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, bugün oynayacağı zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Furkan Aksuoğu, Sezgin Şahbaz, Giray Kara ve Sinan Özcan hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA KIRAN KIRANA MAÇLAR…

Vanspor'un grubunda 54 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, deplasmanda Balıkesirspor'la karşı karşıya gelirken, 46 puan +22 averajla ikinci sırada yer alan Bucaspor 1928 ise, evinde Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 45 puanla beşinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor, Adıyaman FK'nın ligden çekilmesiyle haftayı bay geçerken, Ankara Demirspor ise deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.

1461 Trabzon FK evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk ederken, Zonguldak Kömürspor ise, Diyarbekirspor''un ligden çekilmesiyle haftayı bay geçecek.

Kırklarelispor evinde Sarıyer'i misafir ederken, Fethiyespor ise evinde GMG Kastamonuspor ile mücadele edecek.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise deplasmanda Uşakspor ile 3 puan mücadelesi verecek.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29