Vanspor, 5 maçtır galip gelemiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu sahasında konuk ettiği Serik Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak, galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. Oynadığı son 5 lig maçında 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Van temsilcisi, şampiyonluk şansını tamamen yitirirken, play-off'u ise riske attı.

Vanspor, 5 maçtır galip gelemiyor

Ligde oynadığı son 5 lig maçında 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Vanspor, şampiyonluk umutlarını tamamen yitirirken, play-off mücadelesinde ise puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Taraftarından yoksun konuk ettiği Serik Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Kırmızı- Siyahlı takım, play-off'u şansını riske attı.

Son 5 lig maçında galibiyet alamayan ve son 3 maçta 3 penaltı atışını gole çeviremeyen Van temsilcisi, bu periyotta 11 puan kaybetti. Oynadığı son 5 maçta GMG Kastamonuspor ile 0-0, Ankara Demirspor ile 2-2, Kocaelispor ile 0-0, Serik Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Vanspor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'ne ise 1-0 mağlup oldu.

Lider Kocaelispor ile arasındaki puan farkı 10'a çıkan Van temsilcisi, son 4 maçını kazanarak play-off'a kalma mücadelesi verecek. Kırmızı- Siyahlı takım son 4 lig maçında Sarıyer, Bucaspor 1928, Uşakspor ve Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek.

KOCAELİSPOR, ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA…

Haftayı 3-0 hükmen galip kapatan ve puanını 75'e yükselten Kocaelispor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, yine haftayı 3-0 hükmen galip kapatan Bucaspor 1928 ise 69 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 4-1 mağlup eden İskenderunspor, 68 puanla üçüncü sıraya yükselirken, konuk ettiği Uşakspor'u 1-0'la geçen 1461 Trabzon FK ise 65 puan +25 averajla dördüncü sıraya yükseldi.

Vanspor, 65 puan +22 averajla beşinci sıraya gerilerken, Karacabey Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Ankara Demirspor ise 63 puanla altıncı sırada yer aldı.

Karacabey Belediyespor 59 puanla yedinci sırada yer alırken, evinde Sarıyer'i 1-0 mağlup eden Zonguldak Kömürspor ise, 48 puanla sekizinci sırada bulunuyor.

Van'dan 1 puanla dönen Serik Belediyespor, 47 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise, puanla onuncu sırada kendisine yer buldu.

Pazarspor'u  4-0 mağlup eden Kırklarelispor, 44 puanla on birinci sırada yer alırken, Balıkesirspor'u 7-1 gibi net bir skorla mağlup eden Fethiyespor ise, 43 puanla on ikinci sırada yer aldı.

Sarıyer 39 puan -8 averajla on üçüncü sırada yer alırken, Etimesgut Belediyespor ise 39 puan -8 averajla on dördüncü sırada yer aldı.

Kastamonuspor 38 puanla on beşinci sırada yer alırken, Uşakspor ise 29 puanla on altıncı sırada yer aldı.

Ligden çekilen Adıyaman FK, 23 puanla on yedinci sırada yer alırken, Balıkesirspor ise 21 puanla on sekizinci sırada yer aldı.

Pazarspor 20 puanla on dokuzuncu sırada kendisine yer bulurken, ligden çekilen Diyarbekirspor ise 15 puanla son sırada yer aldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2023, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER