Vanspor, 4 maçtır kazanamıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin on beşinci hafta maçında konuk ettiği 10 kişilik Nazilli Belediyespor'la 2-2 berabere kalarak kötü gidişatını sürdürdü. Yeni Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte başlayan kötü gidişat, Nazilli Belediyespor karşısında da devam etti. Vanspor, 30 puan +4 averajla üçüncü sıraya gerilerken, haftayı galibiyetle kapatan 1461 Trabzon FK ise 30 puan +18 averajla ikinci sıraya yükseldi.

Vanspor, 4 maçtır kazanamıyor

Ligde oynadığı son 4 lig maçında galip gelemeyen ve önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, önce liderliği sonra ikinci sıradaki yerini de kaybetti. Yeni Mersin İdmanyurdu'na 3-0 mağlup olduktan sonra oynadığı Karacabey Belediyespor, Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor maçlarından beraberlikle ayrılan Vanspor, önemli puan kayıpları yaşadı.

Lider Esenler Erokspor ile arasındaki puan kaybı 6'ya yükselen Van temsilcisi, averaj farkıyla da ikinci sıradaki yerini 1461 Trabzon FK'ya kaptırdı. İki kez öne geçtiği maçta Nazilli Belediyespor ile berabere kalan Kırmızı- Siyahlı takım, oynadığı son 4 maçtan galibiyet alamadı.

Rakip Nazilli Belediyespor'da 50 dakikada Recep Efe Koçak kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmasına rağmen, Vanspor bu fırsatı dahi değerlendiremeyerek sahadan 1 puanla ayrıldı. 67. dakikada Hasan Bilal'in kaydettiği golle 1-0 öne geçen Van temsilcisi, 80. dakikada kullanılan serbest vuruşta Barış Örücü'nün golüne engel olamadı.

Maçta 90+2. dakikada bir kez daha Mehmet Can Davarcıoğlu ile 2-1 öne geçen Vanspor, maçın son pozisyonunda Talha Erdoğan'ın golüne engel olamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Vanspor bu beraberlikle puanını 30 yaparken, Nazilli Belediyespor ise puanını 26'ya çıkardı.

ESENLER EROKSPOR LİDERLİĞİ SEVDİ…

Öte yandan grupta oynanan diğer maçlarda konuk ettiği Ankara Demirspor'u 3-0 mağlup eden Eserler Erokspor, 36 puanla liderliğini sürdürürken, konuk ettiği Bursaspor'u 3-0 mağlup eden 1461 Trabzon FK ise 30 puan +18 averajla ikinci sıraya yükseldi.

Son 4 maçta galibiyetle tanışamayan Vanpor, 30 puan +4 averajla üçüncü sıraya gerilerken, deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Ankaraspor ise 27 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Yağış nedeniyle Zonguldak Kömürspor ile oynayacağı maç ertelenen ve maç eksiği bulunan Bucaspor, 26 puan +12 averajla beşinci sırada yer alırken, Van'dan 1 puan çıkaran Nazilli Belediyespor ise 26 puan +2 averajla altıncı sırada yer alıyor.

Yeni Mersin İdmanyurdu 23 puanla yedinci sırada yer alırken, Ankara Demirspor ise, 22 puanla sekizinci sırada yer aldı.

Konuk ettiği Altınordu'yu 2-0 mağlup eden Diyarbekirspor, 19 puan -1 averajla dokuzuncu sırada yer alırken, sahasında Beyoğlu Yeni Çarşı'yı 2-1 mağlup eden Afyonspor Kulübü ise 19 puan -2 averajla onuncu sırada yer aldı.

Haftayı BAY geçen Karacabey Belediyespor, 16 puan 0 averajla on birinci sırada yer alırken, sahasında Adıyaman FK'yı 3-2 mağlup eden Kırklarelispor ise, 16 puan -10 averajla on ikinci sırada yer aldı.

Beyoğlu Yeni Çarşı 13 puan -6 averajla on üçüncü sırada yer alırken, Bursaspor ise 13 puan -12 averajla on dördüncü sırada yer aldı.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü deplasmanda 1-0 mağlup eden Serik Belediyespor, 12 puan -7 averajla on beşinci sırada yer alırken, Kırşehir temsilcisi ise 12 puan -14 averajla on altıncı sıraya geriledi.

Altınordu 11 puanla on yedinci sırada yer alırken, bir maç eksiği bulunan Zonguldak Kömürspor ise 10 puanla on sekizinci sırada yer alıyor.

Adıyaman FK ise 9 puanla son sırada yer alan takım oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER