Vanspor, 1461 Trabzon maçına hazırlanıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 15.30'da sahasında karşılaşacağı 1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Vanspor, 1461 Trabzon maçına hazırlanıyor

Geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk olduğu Fethiyespor'a 90+2. dakikada yediği golle 1-0 mağlup olan Vanspor, yarın sahasında konuk edeceği Trabzon temsilcisini mağlup etmek istiyor.

Pazar günü Fethiyespor karşısında ilk mağlubiyetini alan Van temsilcisi, Cumartesi günü sahasında oynayacağı zorlu maçı kazanarak, puanını 6'ya yükseltmek istiyor.

1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, taraftarının desteğiyle, galibiyet hedefliyor.

Van Bölge Gazetesi'nin haberine göre; Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda, 1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Vanspor, zorlu maçı kazanmak istiyor.

Ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Pazarspor'u 90+3. dakikada Yaser Hacımustafaoğlu'nun ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup eden ve hanesine 3 puan yazdıran Van temsilcisi, Fethiyespor maçında ise 90+2. dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup olmuştu.

Çalışmalarını galibiyet üzerine sürdüren Van temsilcisi, Cumartesi günü oynayacağı maçta, puan veya puanlar hedefliyor.

Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda zorlu maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, sahasında galip gelerek, çıkış yakalamayı hedefliyor.

Zorlu mücadele yarın saat 15.30'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda başlayacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Vanspor'un grubunda lider İskenderunspor sahasında Fethiyespor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Kocaelispor ise Serik Belediyespor'u misafir edecek.

Karacabey Belediyespor, sahasında Balıkesirspor ile kozlarını paylaşırken, Zonguldak Kömürspor ise evinde Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek.

Sarıyer, Ankara Demirspor deplasmanına giderken, Bucaspor 1928 ise deplasmanda Kastamonuspor'un konuğu olacak.

Diyarbekirspor sahasında, ligin puansız takımlarından Pazarspor'u konuk ederken, Etimesgut Belediyespor ise son sıradaki Uşakspor'ile sahasında kozlarını paylaşacak.

Kırşehir Belediyespor ise evinde, Kırklarelispor ile karşılaşacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2022, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER