Vanspor, 1461 Trabzon karşısında galibiyet hedefliyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 3 puanla grupta onuncu sırada yer alan Vanspor, bugün saat 15.30'da sahasında 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, taraftarının desteğiyle zorlu mücadeleyi kazanmak istiyor.

Vanspor, 1461 Trabzon karşısında galibiyet hedefliyor

Ligin ikinci haftasında deplasmanda konuk olduğu Fethiyespor'a 90+2. dakikada yediği golle 1-0 mağlup olan Vanspor, bugün sahasında konuk edeceği Trabzon temsilcisini mağlup etmek istiyor.

Pazar günü Fethiyespor karşısında ilk mağlubiyetini alan Van temsilcisi, bugün sahasında oynayacağı zorlu maçı kazanarak, puanını 6'ya yükseltmek istiyor.

Hafta boyunca 1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, taraftarının desteğiyle, üçüncü lig maçında galibiyet hedefliyor.

Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda, hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde 1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Vanspor, bugün oynayacağı zorlu maçı kazanmak istiyor.

Ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Pazarspor'u 90+3. dakikada Yaser Hacımustafaoğlu'nun ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup eden ve hanesine 3 puan yazdıran Van temsilcisi, Fethiyespor maçında ise 90+2. dakikada kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup olmuştu.

Hafta boyunca çalışmalarını galibiyet üzerine sürdüren Van temsilcisi, bugün oynayacağı maçta, puan veya puanlar hedefliyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda bugün saat 15.30'da başlayacak olan karşılaşmayı, Ali Yılmaz, Ferhat Çalar, Nezihi Aytar ve Alkan Parsak hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Vanspor'un grubunda 6 puan +3 averajla liderlik koltuğunda bulunan İskenderunspor sahasında Fethiyespor'u konuk ederken, yine 6 puan +2 averajla ikinci sıradaki Kocaelispor ise Serik Belediyespor'u misafir edecek.

Karacabey Belediyespor, sahasında Balıkesirspor ile kozlarını paylaşırken, Zonguldak Kömürspor ise evinde Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek.

Sarıyer, Ankara Demirspor deplasmanına giderken, Bucaspor 1928 ise, deplasmanda Kastamonuspor'un konuğu olacak.

Diyarbekirspor sahasında, ligin puansız takımlarından Pazarspor'u konuk ederken, Etimesgut Belediyespor ise son sıradaki Uşakspor'ile sahasında kozlarını paylaşacak.

Kırşehir Belediyespor ise evinde, Kırklarelispor ile karşılaşacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER